Őszintén beszélt a korai menopauzáról a világhírű színésznő: "Nem volt könnyű 36 évesen"

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
színésznő test menopauza
Naomi Watts őszintén beszélt arról, hogy 36 évesen kellett szembenéznie a menopauzával. 

A szerelem nincs korhoz kötve, amint azt az 54 éves Naomi Watts és Billy Crudup nemrég bebizonyították, amikor a múlt hónapban hivatalosan is összekötötték az életüket. A két színész 2017 óta alkot egy párt, kapcsolatuk pedig megmutatta, hogy lehet szerelmet találni az élet későbbi szakaszában is.

Naomi Watts élete egy olyan időszakában talált újra boldogságra, amikor sok nő már nem érzi magát elég szépnek. Esetében ezt még tetézte az is, hogy ekkorra már átesett a változókoron. Mindössze 36 éves volt, amikor bekövetkezett az életében ez a hatalmas változás.

Naomi Watts 36 évesen esett át a menopauzán Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Nem volt könnyű ilyen idősen a menopauza tüneteit elviselni, különösen úgy, hogy olyan kevés információ állt a rendelkezésemre. Hangulati ingadozások, éjszakai izzadás és migrén... " - mondta a színésznő, aki rájött, segítséget kell kérnie ahhoz, hogy jobban megértse, mi történik a testével, így könnyebben átvészelheti a kihívásokkal teli időszakot. "Utazásom során mélyebben megértettem önmagam" - mondta a színésznő, aki hiszi, ha több információ állt volna a rendelkezésére, könnyebb helyzetben lett volna - írja a Hello. Naomi Watts elszántan támogatja a támával kapcsolatos nyílt kommunikációt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.