Harry herceg kinézetében nagy változás következett be: a rajongók találgatnak

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim -
hajkorona herceg kopaszodás vékonyszálú
Harry herceg hajkoronája teljesen másként néz ki, mint amit megszokhattunk. A legújabb fotóján sokkal dúsabb sörénye van a hercegnek. 

Harry herceg nem büszkélkedhet túlságosan sűrű hajkoronával, meglehetősen vékony szálú a haja, ráadásul már kopaszodik is. A megjelenésében azonban hirtelen változás következett be, ugyanis egy nemrég közzétett fotóján egészen máshogy néz ki: sötétebb és sűrűbb a haja, mint korábban.

Harry herceg nemrég még így nézett ki Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim

A szemfüles rajongóknak persze egyből feltűnt a változás, csak az a kérdés, hogy valamilyen beavatkozáson esett-e át Harry, vagy csak a képet szerkesztették meg. A szakértők szerint egyik sem történt, csupán egy különleges kozmetikai terméket használ a herceg, amit rá kell fújni a ritkásabb hajra, ami ettől egyből dúsabbnak tűnik majd. Ez a különleges termék - ami készülhet természetes vagy szintetikus anyagokból, például keratinból vagy pamutból - rátapad a hajszálakra, ezáltal dúsabb hatást kelt - írja az Express.

Harry herceg a legújabb fotóján Forrás: BetterUp

"A feltűnési viszketegségük nevetséges" - Harry és Meghan új tervei miatt háborog az internet népe

Sokan nevetségesnek tartják a pár azon állítását, hogy vissza akarnak vonulni, hiszen szemmel láthatólag ez nem igaz. Ezzel a lépéssel akasztották ki legutóbb a rajongókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.