Julia Roberts és férje, Danny Moder most már "külön életet élnek"? Új fázisba léptek

Forrás: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Upi Photo / Eyevine -
élet külön Julia Roberts Danny Moder
Julia Roberts és férje 21 éve házasok és úgy tűnik, hogy kezdenek távolodni egymástól. Ezt állítja legalábbis egy forrás. 

Julia Roberts elképzelése a tökéletes születésnapról? „Öt nap a külvilágtól elzárva... csak mi ketten" - áradozott arról, hogy férjével, Danny Moderrel hogyan ünnepelte 50. születésnapját. Hat évvel később azonban sok minden megváltozott. „A születésnapja októberi hetében Danny elrepült a Fidzsi-szigetekre, hogy a barátaival szörfözzön, míg Julia itthon maradt" - mesélte egy forrás az In Touchnak az 54 éves operatőrről. „Gyakran utazik el ezekre a szörfös utakra Julia nélkül - ez olyan számára, mint egy menekülés".

21 év házasság után az ikrek, a 19 éves Hazel és Phinnaeus, valamint a 16 éves Henry szülei „úgy tűnik, külön életet élnek"

- teszi hozzá a forrás, megjegyezve, hogy Julia, aki jelenleg a Netflix Leave the World Behind című filmjében játszik, „most, hogy a gyerekek idősebbek és önállóbbak lettek, többet dolgozik". Korábban a gyerekek voltak a közös nevezőjük - írja a lap.

Julia Roberts és Danny Moder Forrás: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Upi Photo / Eyevine

„Dannynek mindig is teljes volt a saját élete, rengeteg hobbival és hatalmas baráti körrel, akikkel gyakran találkozik, míg Julia pont az ellenkezője - nem igazán áll közel a barátaihoz, és inkább otthon marad" - mondja a forrás. "De most, hogy nincs annyira együtt a családjuk, életük új szakaszába léptek, és ez egy rázós időszak volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.