Még 2024-ben beigazolódhat Baba Vanga dermesztő jóslata

jósgömb, jós, jövő, látó, jóslás
Shutterstock - Irina Buu
jövő baba vanga III. világháború
Előre látta szeptember 11-ét és a koronavírust is az 1996-ban elhunyt vak jövendőmondó.

A vak médium, Baba Vanga 2024-re megjósolta a harmadik világháborút, amitől az Irán-Izrael konfliktus miatt sokan tartanak. A jós azt állította, hogy 2024 egy sor tragédiát hoz, beleértve az európai terrortámadásokat, biológiai fegyverek bevetését is.

A bolgár jósnő és tisztánlátó már fiatal korától kezdve ismert lett hátborzongatóan pontos jóslatairól. Baba Vanga - akiről itt írtunk bővebben -  gyakran egy tornádónak tulajdonította hihetetlen képességeit, amely megvakította. A világ vezetői, például III. Borisz bolgár cár és Leonyid Brezsnyev szovjet vezető annyira meg voltak győződve képességéről, hogy állítólag személyesen is konzultáltak vele.

Íme, néhány Baba Vanga leghíresebb jóslatai közül. 

„Egy hatalmas hullám borít majd be egy nagy, emberek és városok által ellepett partot, és minden eltűnik a víz alatt. Minden elolvad, akár a jég." Ez az állítólagos jövendölése a 2004-es cunamira utal, amely Ázsia délkeleti és déli részén, valamint Afrika keleti részén okozott nagyon jelentős károkat. A halálos áldozatok pontos száma nem ismert, de akár 200 ezer felett is lehet.

„Az amerikai testvérek elesnek, miután megtámadták őket az acélmadarak." Ez a jóslata a 2001. szeptember 11-ei terrortámadások megjövendölése, amely során több gépet is eltérítettek az al-Káida tagjai. Egy-egy utasszállító repülőgép csapódott be a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba, egy a Pentagon Virginia állambeli arlingtoni épületébe, egy másik pedig Pennsylvania államban csapódott földbe.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.