Varázsolj el mindenkit ragyogó sminkeddel - Így csillogj az ünnepek alatt!

Forrás: Thinkstock -
fashion week karácsony csillámpor csillogás Ragyogás ünnep smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírünk van azok számára, akik imádják a pompát és a ragyogást! Ebben a szezonban az ünnepi sminkek terén ugyanis újra hódítanak a csillámok és a fényes textúrák. Akár az ezüstös sarki fény, akár a fenséges arany csillogás áll közel hozzád, Larion Oscar segítségével most megvalósíthatod ragyogó álmaidat.

Többféleképpen készítheted el alkalmi sminkedet: lehet szépen csillogó a szemfestésed vagy csak a tusvonalad, esetleg a szempillád, de akár az ajakrúzsodat is feltuningolhatod csillámporral. Egy fontos szabály van: semmiképpen ne ragyogd túl a karácsonyfát!

Forrás: Thinkstock

Egy pontra fókuszálj, ne akarj egyszerre mindenhol csillogni!

Tartsd szem előtt azt is, hogy néhány helyen feltétlenül kerülendő a csillámok használata, mint a szem alatti részen, a dekoltázson, a lenőtt hajtöveken, a hajlatokban és a bőrhibákon.

  • Csillogó szemhéj

Én személy szerint sokkal jobban szeretem külön használni a csillámokat, célirányosan irányítva a fókuszpontot. A csillámporral kiegészített szemhéjpúderek ráadásul nem tapadnak úgy, mint "szimpla" társaik. Nem is kell mást tenned, csak készítsd el az ünnepi sminkedet kedvenc színeiddel, és a végén tedd fel a csillámport. A legjobb tapadást akkor éred el, ha báziskrémet is használsz, vagy tartós szemhéjkrémeket választasz.

Egy bronzfényű szemhéjkrém mikroszemcsés, ultrafinom aranycsillámokkal fűszerezve nagyon izgalmas hatást eredményez.

De a két rivális, az arany és az ezüst együttesen is fantasztikus látványt nyújt. Tegyél a mozgó szemhéj egészére fényes arany szemhéjpúdert, és a szempillák tövébe egy kevés ezüst csillámot. Minden esetben fekete szempillaspirállal koronázd meg a szemfestésedet!

  • Ragyogó pillák

Manapság már külön csillámos szempillaspirálokat is lehet kapni, de akár enélkül is könnyen ragyogóvá varázsolhatod a pilláidat. Fesd ki pilláidat kedvenc fekete spiráloddal, majd fogj egy beszáradt, de megtisztított régi szempillaspirál-kefét.

Szórd meg finoman az általad kiválasztott csillámporral, és fésüld át vele a szempilláidat.

A frissen festett festékbe nagyon szépen beletapadnak a csillogó szemcsék, így már kész is az izgalmas ünnepi sminked.

Forrás: Thinkstock
  • Fényes ajkak

Szeretnéd ünnepi pompába öltöztetni, mellesleg optikailag is nagyítani az ajkaidat? Rajzold meg ajkad formáját egy kontúrceruzával. Satírozd ajkad egészére a választott színt, majd egy harmonizáló árnyalatú rúzzsal töltsd fel. Itasd le a felesleget egy papirzsebkendővel, végül tegyél ajkad közepére a mikro finomságú, szintén harmonizáló árnyalatú csillámból.

Vizes hatású áttetsző szájfénnyel fokozhatod az optikai tuningot,

ha még különlegesebb megjelenésre vágysz.

  • Egyensúly mindenek felett

Amennyiben egy pontra fókuszálva használod a csillámokat, nyugodtan alkalmazhatsz fényes szemhéjpúdereket, de ügyelj az egyensúlyra.

Akkor tökéletes a smink, ha a matt és a fényes textúra arányosan van jelen.

Az ilyen ünnepi smink esetében ideális a highlight használata is, amivel szépen lágyíthatod, kiemelheted az arccsontodat. Ragyogj érzékien az ünnepek alatt is!

Egy héten át öltöztette édesanyját a hároméves fiú - Vicces fotók!http://www.life.hu/trend/20151210-egy-heten-at-oltoztette-a-harom-eves-fiu-az-edesanyjat.htmlA megszokott felállás szerint reggelente az édesanyák választanak ruhákat a gyerekeiknek. Egy anyuka azonban gondolt egyet, és kitalálta, hogy egy héten keresztül hároméves kisfia lesz az ő stylistja. Trend--Elképesztő változás! Rá sem lehet ismerni Rita Orárahttp://www.life.hu/trend/20151210-rita-ora-levagatta-a-a-hajat.htmlAz énekesnőt punkos rövid hajjal kapták lencsevégre a lesifotósok. Vajon tényleg levágatta a haját, vagy csak beszerzett egy új parókát? Trend--Pocakosan is gyönyörűek - Ők 2015 legstílusosabb sztármamáihttp://www.life.hu/trend/20151209-hiressegek-akik-2015-ben-varnak-es-vartak-kisbabat.htmlTavaly vitathatatlanul Blake Lively volt a sztárvilág legcsinosabb kismamája, idén pedig jópár kihívója akadt Ryan Reynolds feleségének. Vannak, akik már túl vannak a szülésen, vannak, akiknél ez csak jövőre de esedékes, mi pedig megmutatjuk, idén kik tudták legcsinosabban megélni a babavárás különleges pillanatait. TrendOrigoTom Hanks borzalmasan fest: Hidrogénszőke lett!http://www.life.hu/trend/20151209-tom-hanks-vilaghiru-szinesz-hidrogenszoke-lett-egy-filmszerep-miatt.htmlA világsztárnak jó oka volt rá, hogy séróját borzalmas színűre festesse. Trend--Visszafogott, mégis szexi – Így sminkelj egy céges buliba!http://www.life.hu/trend/20151207-smink-a-ceges-buliban-larion-oscar-tippjei.htmlAz év vége a karácsonyi készülődés mellett a céges bulikról is szól, ahol nem árt csinosnak, mégis kicsit visszafogottnak lenni. Larion Oscar sminkmester el is árulta nekünk, hogyan érdemes sminkelni ezekre az eseményekre! TrendThinkstockStílusos és praktikus karácsonyi ajándék férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/hirdetes/20151209-stilusos-es-praktikus-karacsonyi-ajandek-ferfiaknak.htmlNehéz olyan pénztárcát találni, amiben minden bankkártyát biztonságosan és praktikusan helyezhetünk el. Ezért van szükség a stílusos acm® Wallet kártya- és bankjegytartóra. HirdetésOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.