Díszítsd otthonodat mini karácsonyfákkal - Három izgalmas ötlet

dekor karácsony DIY karácsonyfa dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajtogatni és ragasztgatni igazán izgalmas dolog, főleg akkor, ha van gyermek is a családban. A közös kézműveskedés mindig közelebb hozza egymáshoz az embereket, érdemes belevágni! Most, hogy nyakunkon a karácsony, izgalmas karácsonyfa-dekorációkat is gyárthatunk. Hogy hogyan? Nézd meg szuper tippjeinket!

Hajtogass!

Nincs túl nagy kézügyességed? Sebaj! A következő dekorációt tényleg bárki el tudja készíteni. Mindössze egy színes papírlapra és egy ollóra van szükség hozzá. Hajtogasd össze a papírt, vagdosd be a szélein és máris kész. Csak kövesd az egyszerű lépéseket a következő videón!

Fenyőfa fonalból

Hangulatos kis dekoráció varázsolható néhány fonalból. Fogj egy papírlapot és hajtogasd kúpalakúra. Ragaszd össze a szélein, hogy ne csússzon szét, majd tekerd körbe fóliával. Ha ez megvan, a fonalat alaposan itasd át ragasztóval. Lazán tekerd ezt is kúp fölé. Hagyd, hogy megszáradjon, majd finoman húzd ki a papírt és a fóliát alóla. Így csak a megkeményedett fonal marad, ami pontosan úgy néz ki, akár egy fenyőfa. Ezt követően még ragaszthatsz a tetejére egy csillagot, hogy még hangulatosabb legyen. A polcon vagy az asztalodon az irodában csodásan fog mutatni.

Havas fenyőfa papírból

Egy papírlapból hajtogass kúpformát. Celluxszal ragaszd össze és vágd le az alját, hogy egyenesen álljon. Egy másik fehér papírlapot vágj három vastag csíkra, majd vagdosd be az alját és kissé hajlítsd meg a széleit. Ezeket ragasztgasd fel egyesével a kúpra és kész is van a fenyőfa. Végül a tetejére tegyél egy csillagot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.