Ezért tölti külön a szentestét Kefír és kedvese, Mariann

Forrás: Spotlight Media -
karácsony szenteste Kefír Mariann szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő titkot árult el Kefír kedvese, Mariann. Idén külön tölti a szentestét a páros, mindenki a saját családjánál karácsonyozik majd.

Manikűrösnél lepte meg Mihályi Mariannt, Kefír kedvesét Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik ezúttal egy kozmetikai szalonban vállaltak munkát. A jómadarak itt botlottak bele a szőkeségbe, akinek manikűrjét Sanyi és Norbi fejezték be.

Forrás: Spotlight Media

Természetesen a közelgő ünnepek is szóba kerültek, amiről Mariann kendőzetlen őszinteséggel mesélt.

„Már két hete megvagyok az ajándékokkal, sőt már be is csomagoltam őket. Kefírnek nagyon nehéz ajándékot venni, mert azon kevesek közé tartozik, akinek mindene megvan. Így mindig egyeztetek vele, hogy mit szeretne. Idén sem lesz ez másképp, pontosan azt kapja, amit kért" – árulta el a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban Mariann, aki bár nagyon szereti a karácsonyi időszakot, mégis külön tölti a szentestét kedvesétől.

Kefír összeköltözött a szerelmével, Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Mindketten szeretnénk a családunkkal lenni az ünnepekkor. Az én szüleim viszont Nyíregyházán élnek, nem tudunk oda-vissza ingázni szenteste, így valószínűleg külön töltjük majd azt a napot. Kefír is a családjával lesz és én is. Aztán másnap majd visszajövök Pestre és onnantól együtt ünnepelünk. Nemsoká itt van a szülinapom is, azt úgyis együtt töltjük, a karácsonyt pedig itt is, ott is"

– mondta Mihályi Mariann.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.