Minden eddiginél különlegesebb karácsonyra készül Sáfrány Emese

karácsony sztárok Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese és kedvese, Ádám különleges karácsonynak néz elébe, hiszen idén már hármasban ünnepelhetnek első közös gyermekükkel. A csinos híresség betekintést engedett az otthonába, és egy exkluzív interjúban elmesélte a Life.hu-nak, hogyan készülnek az idei karácsonyra.

Minden eddiginél szebb karácsonyra készül Sáfrány Emese. A légtornász élete teljesen megváltozott, amióta édesanya lett, így az ünnepek is kicsit másképpen telnek, mint eddig.

Emese arról is mesélt, hogy minden karácsony jelentőségteljes számára, tavaly ekkor jelentette be várandósságát is. Hozzátette, amióta Ádám a párja - akivel már a házasságot tervezik - még inkább meg tudja élni az ünnepet.

Ha kíváncsi vagy arra, hol él Emese, hogyan dekorálja a lakásukat és miként vélekedik az ajándékozásról, nézd meg a videónkat.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.