Lesi-Körtvélyessy Kinga: "Fájdalmas karácsonyunk lesz!"

Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/ -
karácsony HOT! magazin sztárok Körtvélyessy Kinga L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a szeretet ünnepe, Lesi-Körtvélyessy Kinga is megpróbálja ünneplőbe öltöztetni a szívét és a lelkét. A friss HOT!-nak elárulta, hogy a ráhangolódás nehezen megy, hiszen éppen egy éve veszítette el az édesanyját.

"Tavaly nagyon hamar lett karácsony. Olyan gyorsan történt minden, a temetés, az ünnepek, hogy szinte fel sem fogtam a történteket. Amennyire csak tudtam, igyekeztem háttérbe szorítani a saját fájdalmamat, hiszen közben a kislányom, Lilike első karácsonyára készültünk. Anya hiánya azonban feldolgozhatatlan. Nincs olyan nap, hogy ne jutna az eszembe, vajon mit mondana az unokájának, hogyan ölelné magához, látna-e benne egy kicsit engem is... Fájdalmas karácsonyunk lesz nélküle, de remélem, ha most látna, büszke lenne ránk!" – mesélte a friss HOT! magazinnak Kinga, aki megfogadta, hogy lánya, Lili miatt összeszedi magát, kezdésnek pedig leszervezett egy karácsonyi fotózást, amelyet a családnak szán ajándékba.

Ezeket a képeket az új HOT!-ban nézhetitek meg, melyeket digitális formában is megtaláltok a digitalstand.hu/hot oldalon!

Körtvélyessy Kinga és férje, L.L. Junior Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.