5 divatos karácsonyi körömtrend, amivel feldobhatod ünnepi szetted

divat és dekor karácsonyi divat magazin körömdivat köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt az év utolsó hónapja, a december. Az év ezen időszakában mindent karácsonyi díszekbe öltöztetünk. Teret nyernek a karácsonyi ruhák és kiegészítők: cikkünkben az idei év legdivatosabb ünnepi körömtrendjeit gyűjtöttük össze, hogy a legapróbb részlet is passzoljon.

Az év utolsó napjaiban felhalmozódnak a teendők. Sütünk-főzünk, dekorálunk, ajándékokért szaladgálunk, becsomagoljuk őket, feldíszítjük a fát, és mire mindennel elkészülünk, már csak egy gyors szépítkezésre marad időnk. Mindannyian szeretünk csinosan asztalhoz ülni karácsonykor, a cuki, vagy épp elegáns ünnepi körmök pedig sosem mennek ki a divatból.
Lássuk, melyek a 2022-es tél legtrendibb körömszínei!

1. Magyal, rumos csoki

A magyal egy meleg, barna felé hajló vöröses-bordó árnyalat. Ez a szín remekül kombinálható a kék különböző tónusaival, de jól mutat csillámmal is. A rosegold és arany kiegészítők még pompásabbá teszik, ez a szín igazán elegáns és nőies.

Magyal, vöröses-bordó árnyalat Forrás: Shutterstock/Dev_Maryna

2. Latte

A latte árnyalatai jó ideje divatosnak számítanak, és az ünnepi hangulatba is tökéletesen illenek. Csillámokkal, vagy kristályokkal megbolondítva letisztult, mégis elegáns stílust képviselnek. Ha szeretnéd feldobni ezt a natúr színt, egy-egy karácsonyi körömmatrica is jól mutat a világos színeken.

A latte árnyalatai jó ideje divatosnak számítanak Forrás: Shutterstock/Andrii Oleksiienko

3. Piros

A piros sosem megy ki a divatból. Ha szereted ezt az színt, bátran pingáld a körmödet pirosra, idén a mikulásvirág-piros különösen trendinek számít! Ez az árnyalat remekül kombinálható más árnyalatokkal is. A piros körmöknek csak a képzelet szab határt: passzol hozzá a csillogós, a fehér, a zöld, díszítésként pedig használhatsz csillámot, kristályokat, vagy világosabb árnyalatú karácsonyi matricát. Egy biztos, a piros körmökkel nem nyúlhatsz mellé!

Piros körmökkel nem nyúlhatsz mellé Forrás: Shutterstock/Olphotov

4. Éjkék

A kék árnyalatai az ünnepi időszakban is trendinek számítanak. 2020-ban különösen divatos az éjkék árnyalat, ami egy sötétebb, mégis elegáns és kissé formabontó szín. Ha kedveled a kék színt, ezt is biztosan imádni fogod: csillámmal és kristályokkal díszítve a csillagos eget idéző körmöket varázsolhatsz.

Divatos az éjkék árnyalat, ami egy sötétebb, mégis elegáns és kissé formabontó szín Forrás: Shutterstock/Marigo20

5. Örökzöld

A karácsonyfa színét hozza el nekünk az örökzöld árnyalat, ami piros és fehér színekkel díszítve igazán látványos. Remekül kombinálható csillámokkal, a pink és a rosegold különösen jól mutat rajta, de a vakító fehér, vagy csillámló habcsók-fehér is kiemeli a zöld tónusosságát.

A karácsonyfa színét hozza el nekünk az örökzöld árnyalat Forrás: Shutterstock/Christina Radcliffe

Körömdíszek, matricák

A körömmatricákat tekintve divatosak a hópelyhek, az angyalkák, a karácsonyfák, de igazából minden, ami az ünnephez köthető. Ezek amellett, hogy cukik, megtörik az egyhangúságot. Légy trendi az ünnepek alatt is, és válassz igazán divatos színeket!

A körömdíszek amellett, hogy cukik, megtörik az egyhangúságot Forrás: Shutterstock/Marina Mrs_Brooke

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.