Liptai Claudiáék otthona már teljes karácsonyi pompában díszeleg

Forrás: Spotlight Média -
karácsony pompa ünnep Liptai Claudia sztárok karácsonyfa dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nem tagadja, hogy megszállottja a karácsonynak: a fát már napokkal ezelőtt felállították, otthonuk pedig vakító fényárban úszik.

Minden évben lázasan készül az ünnepekre Liptai Claudia, aki nem tagadja, hogy vérbeli rajongója a karácsonynak.

„Nem is tudnék belőle titkot csinálni, hogy mennyire karácsonymániás vagyok, mert tele van a ház a karácsonyi dolgokkal. Mindig beszerzek egy újabb fénydekorációt, Ádám nem győzi rendelni az elemtöltőket. Egyfolytában tölteni és cserélni kell az elemeket a dekorban. Bevallom, annyi fénydekoráció van a lakásban, hogy este nem kapcsolunk villanyt, és így is nappali világosság van a házban" – mondta Liptai Claudia, aki családjával idén már a fát is pompába öltöztette.

Forrás: Spotlight Média

„Eddig minden évben megvártuk a szentestét és csak akkor díszítettük fel a fát. Eddig bírtam, idén már most áll a fa, van rajta vagy 400 égő. Minden évben egy újabb hosszabbítót vagy okoskapcsolót kell beüzemelni, mert mindig találok egy újabb égősort, amit fel szeretnék rakni a fára. Szerencsére Ádám ebben is partner, mindig segít, hogy minden flottul menjen" – árulta el az 'ÉdesKettes' műsorvezetője, aki a kertet és a házat sem hagyja dekoráció nélkül.

„Három fényágyú világítja meg a házat, de a kertben vannak felfújható dekorelemek is. Az egyik Mikulás kicsit megadta magát, de érkezik helyette egy új. A hóember és a szarvas viszont remekül fest" – mondta Liptai Claudia, aki az ünnepekre való készülődés mellett igyekszik arra is figyelni, hogy segítsen azoknak, akiknek az ünnepek nehézségekkel telnek.

„Persze nemcsak ilyenkor fontos az adakozás, mi igyekszünk ott segíteni, ahol és ahogy tudunk. Legyen szó gyerekjátékokról, jó állapotú ruhákról vagy épp karácsonyi díszekről, tovább szoktuk őket adni olyan szervezeteknek és olyan helyekre, ahonnan az arra rászorulókhoz eljut. Olyan emberekhez juttatják el őket, akiknek sok örömet szerezhetnek ezek a dolgok, hiszen máshogy nem juthatnának hozzájuk. Jó érzés adni és tudni, hogy egy kicsit ezzel is segíthetünk" – tette hozzá Liptai Claudia a Luca-napi adománygyűjtő adásban, amelynek során 1 millió forintot gyűjtött a 95.8 Sláger FM és a Sláger TV az Ökumenikus Segélyszervezet számára.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.