Így csinálj a hosszú hajból rövidet! - egy trükk, amiért odáig leszel!

hajvágás hosszú haj fodrász rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú a hajad, de már kicsit unod, és valami különlegessel rukkolnál elő szenteste? Készíts rövid hajat, pillanatok alatt!

Sok hosszú hajú lány vágyik arra, hogy kipróbálhassa, milyen is a rövid haj, de persze ahhoz nem elég bátrak és bevállalósak, hogy levágassák fürtjeiket. Ha te is ilyen gondokkal küzdesz, akkor szerencsére nem is kell feltétlenül a vágatáshoz folyamodnod: elég egy trükkös feltűzési módszer, hogy kipróbáld, hogyan is állna egy kicsivel rövidebb frizura. Az ünnepek kitűnő apropót biztosítanak arra, hogy kipróbálj egy-egy új frizurát, éppen ezért most lépésről lépésre mutatunk be egy feltűzési módszert.

Forrás: http://www.princess-corner.com/

Szükséged lesz egy fésűre, egy hajgumira, néhány hullámcsatra és egy díszesebb hajcsatra. Először is a homlokodtól kezdve, körülbelül a füled vonaláig fog össze a tincseket, és készíts belőlük copfot a fejbúb alá. A hajgumizáskor az utolsó csavaráskor a copf alsó részét ne húzd át a gumin. Ezután a maradék hajat szedd ketté, és egy-egy hullámcsattal tűzd a copf tetejébe. Az utolsó simítás pedig a díszes hajbavaló elhelyezése - jó készülődést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.