Összehozta az és a

Melyik videó lesz a nyertes? Elképesztő felvételek, amiktől tátva marad a szád!

2018.04.16. 17:00

Új szakászhoz érkezett a Komfortzóna kampányunk! Április 16-tól már szavazhattok az elmúlt hónapokban feltöltött videókra! A győztes pedig pazar nyereményben részesül!

Januártól vártuk azokat a felhasználói videókat, amelyekben megmutathattátok, hogy milyen az, amikor ti elhagyjátok a komfortzónátokat! Megmutattátok, hogyan győztétek le a félelmeiteket, milyen bátor, vagy éppen vicces, esetleg vakmerő mutatványra vállalkoztatok azért, hogy esélyetek legyen megnyerni a két fős amerikai álomutat!

Most újabb szakaszhoz érkezett a Komfortzóna kampányunk, hiszen a feltöltött videókra április 16. és május 20. között lehet szavazni!

Szavazz a legjobb videóra!Forrás: Shutterstock
Kiegészítő információk - Komfortzóna nyereményjáték fődíjához
A Komfortzóna elnevezésű nyereményjáték kapcsolódó Nyereményjáték szabályzatának „7. Fődíjról szóló nyereményjáték" pontjának 7.9. alpontjában fődíjként megjelölt amerikai „kalandtúrával" kapcsolatban az alábbi kiegészítő információkat tesszük közzé.

- A fődíj egy 2 főre szóló, egy hetes amerikai „kalandtúra", melynek úti célja San Francisco.
- A nyereményút tartalmazza az utazást, a szállást, valamint opcionálisan választható programokat.
- A nyereményút pontos részletei a nyertessel közvetlenül kerülnek egyeztetésre.
- A nyereményutat a nyertes személy kihirdetésének napjától 1 éven belül szükséges felhasználni.

Az UNIQA Biztosító Zrt. a programváltozás jogát fenntartja.
Jó játékot kívánunk!

 Bővebb információért keresd a Komfortzóna-oldalt. A további részletekért olvasd el a játékszabályzatot  és az adatvédelmi szabályzatot. Nem szeretnél videót feltölteni? Akkor is érdemes regisztrálni az értékes nyereménykért!

Uniqakomfortzóna