Miss Mood trükkjei - avagy így dobd fel a hétköznapi sminked - Videó

szemfesték Miss Mood smink makeup sminkelés Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Kon-tour című online beauty műsorában 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe.

A mai epizódban Miss Mood tanácsokkal segít abban, hogyan turbózd fel az egyszerű szemsminked néhány egyszerű trükkel. Olykor unalmassá válik a megszokott sminkrutin és jó, ha van néhány olyan extra ötlet a tarsolyunkban, amivel feltünőbbé tudjuk tenni aktuális megjelenésünket.

Forrás: Polyák Attila - Life.hu

Az énekesnő öt trükköt mutat be, hogy az alapsminket hogyan tudjuk feltűnőbbé, csillogóbbá, hatásosabbá tenni, melyektől garantáltan igéző lesz a tekintetünk. Miss Mood stílusára jellemzőek a színek, a csillogás, a különleges minták, és stílusjegyei az általa elkészített sminkekben is visszaköszönnek.

Miss Mood megmutatja, hogy mivel tudjátok pillanatok alatt megváltoztatni drasztikusan a szemsminketeket, de egy másik, apró turpissággal a csillogás sem marad el. Nézzétek meg a videót és próbáljátok ki Miss Mood, azaz Mező Dóri sminktanácsait.

Kövesd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.