Kat Von D Jesse James Sandra Bullock szakítás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jesse James és Sandra Bullock tavaly váltak el, miután kiderült, a férfi igencsak sokszor megcsalta kedvesét.

Tavaly alig ünnepelte meg Sandra Bullock az Oscar-díját, kiderült az igazság a hűtlen kedveséről. Akkor kitudódott, hogy Jesse James sok nővel megcsalta Sandrát, de a legkomolyabb románc Kat Von D tetoválóművészhez fűzte. Később Kat és Jesse hatalmas szerelmétől és remek szexuális életétől volt hangos a sajtó - a pár januárban eljegyzést ünnepelt, és nyárra tervezték a lagzit.

AFP
AFP

Most azonban bejelentették a szakítást: "Nagyon szomorú vagyok, mert igazán szeretem őt. De a köztünk lévő távolság egyszerűen túl nagy volt" - vallotta Jesse James a People magazinnak. Kat új valóságshow-ra készült Los Angelesben, Jesse pedig texasi otthonában lakott legszívesebben gyermekeivel - így áthidalhatatlan volt köztük a különbség. "Már nem vagyok együtt Jesse-vel. Nagyon szeretem őt és a családját, de ez minden, amit a történtekről mondani szeretnék. Remélem, ezt mindenki elfogadja és tudomásul veszi" - vallotta az extrém külsejű huszonkilenc éves Kat Von D.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.