Joséphine a pácban, avagy hogy cseréld le Brad Pittet?

párkeresés Nagy Ő szingli előzetes mozi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha boldog életet képzelünk magunknak, és erről másoknak is beszélünk, az már hazugság? És hogyan váltsuk valóra, ha már "behazudtuk", és mindenki egyszerre meg akarja ismerni a részleteket? Nézd meg, Joséphine hogyan keveredik ki a pácból - gyere velünk moziba!

Néha egy tapintatos hazugság többet használ, mint a kendőzetlen igazság. De csak ha mértéket tartunk a hantázásban. Nem úgy, mint Joséphine, aki a húga eljegyzési ebédjénél füllent egy hatalmasat arról, hogy neki is van vőlegénye, méghozzá milliomos és Brazíliában él. És mindezt miért? Hogy ne kelljen a családnak a magánéleti kudarcairól beszélnie. Most aztán bujkálhat Párizsban, pedig mindenki azt hiszi, hogy már Brazíliában éli az édes életet!

Forrás: Cinetel

Miközben a valóság az, hogy túl széles a csípője, hogy kirúgták a munkahelyéről, hogy keresi az igazit, de nem találja, és hogy minden második mondata, ötlete vagy megnyilvánulása ciki… Hogyan fogja megtalálni a boldogságot, ha jelenleg az egyetlen pasija Brad Pitt, ráadásul ő is csak egy macska?

Forrás: Cinetel

Egy vérbő francia komédia részesei lehetünk, amely egyszerre épít a helyzetkomikumra, a szóban elcsattanó poénokra, a főhősnő kissé elrajzolt arcára és sziluettjére és az abszurd szituációra.

Forrás: Cinetel

A film alapja egy népszerű blog: az eredetileg grafikus-illusztrátorként dolgozó Pénélope Bagieu találta ki harmincas szingli alteregóját, és kezdte el vicces bejegyzésekben követni nem létező barátnője életét. Amikor már napi 30.000-n kattintották, rájött, hogy története könyvben is megállná a helyét. Ezt követte a film, amelynek előzetesét itt láthatjátok, a teljes mozit pedig akkor, ha játszotok velünk, és ti lesztek a szerencsések, akik megnyerik a 125 páros mozijegyet!

Premier

JOSÉPHINE
Bemutató: 2013. december 12.
Színes, szinkronizált francia romantikus vígjáték, 88 perc
Gyártó: Les films du 24, TF1 Droits Audiovisuels, France 2 Cinéma, Sofica UGC 1, Canal+, Ciné+, France Télévisions
Besorolás: 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott
Magyarországon forgalmazza: Cinetel Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.