Lezuhant a gépe, aztán selfie-zett egyet

Forrás: Facebook/Ferdinand Puentes -
zuhanás fotó repülőgép baleset Hawaii Csendes-óceán selfie katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ferdinand Puentes az internet új sztárja: túlélt egy repülőgép-katasztrófát, ami után lefotózta magát a süllyedő géppel a háttérben.

A történet főszereplője egy bizonyos Ferdinand Puentes, aki életében először úgy döntött, ideje legyőzni a repülés iránt érzett félelmét. A Hawaiion élő férfi ezért nem habozott, hanem cselekedett: úgy döntött, Kalaupapa szigete lesz az ideális célpont a kiruccanáshoz. Ferdinand Puentes felszállt a gépre, és ekkor még nem is sejtette, mi minden vár rá.

Ferdinand Puentes és a süllyedő repülőgép Forrás: Facebook/Ferdinand Puentes

Kezdődött azzal, hogy megszólaltak a repülő szirénái, jelezve, hogy a gép hamarosan becsapódik a Csendes-óceánba. Ferdinand Puentes láthatóan mégsem esett kétségbe: a becsapódást szerencsésen túlélte, örömében pedig még készített egy selfie-fotót magáról az épp süllyedő repülőgéppel a háttérben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.