Ismét gyászol a színházi szakma: meghalt Avar István

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
gyász halálhír Nemzet Színésze Avar István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Avar István Kossuth-díjas színművész, a nemzet színésze - közölte a Nemzeti Színház kommunikációs osztálya. 

Egy nagyszerű színész, csodálatos orgánummal - színészi pályafutása során több mint negyven fontosabb színházi, filmes és televíziós szerepben láthattuk, emellett a számos rangos kitüntetéssel, Kossuth- és Jászai-díjjal elismert művész hosszú ideig tanította is mestersége fortélyaira a jövendő színészgenerációt.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Egy rajongói kommentet választottunk búcsúzónak: "Tegnapra, de mára is jutott oly nagy fájdalommal járó halál. Sztankay István után egy nappal eltávozott Avar István is. Mindkét esetben őszinte részvétem a család tagjainak. Nagyszerű színészek, szeretetre méltó emberek távoztak közülünk."

Fotó: MTI/Kollányi Péter

Gyász: Meghalt Sztankay István színművészhttp://www.life.hu/news/20140912-78-eves-koraban-meghalt-sztankay-istvan.htmlMeghalt Sztankay István Kossuth-díjas színművész, a nemzet színésze.News--Híres színészeink, akiket az utóbbi 3 évben veszítettünk elhttp://www.life.hu/kult/20140912-hires-szineszeink-akiket-az-utobbi-15-evben-veszitettunk-el.htmlMindenkit megrázott Sztankay István pénteki halálhíre. Az utóbbi években számos nagy színésztől, rendezőtől kellett örökre búcsút vennünk. Hogy segítsük a visszaemlékezést, összegyűjtöttük azokat, akik nélkül biztosan kevesebb lett a világ.KultBajban van a rákban meghalt táncosnő kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140913-bajban-van-a-rakban-meghalt-sztriptittancosno-prikrill-zsuzsi-kislanya.htmlTízezreket rázott meg a rákban elhunyt táncosnő halála. Prikrill Zsuzsi szülei most azért aggódnak, hogy unokájuk náluk maradhat-e. Az édesapa ugyanis magához akarja venni a kislányt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.