Michael Douglas és Orlando Bloom Prágában forgat novemberben

Forrás: AFP -
Michael Douglas film forgatás Orlando Bloom Prága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Douglas és Orlando Bloom részvételével novemberben kezdődik Prágában az Unlocked című amerikai bűnügyi film forgatása.

Igazi nagyágyúk érkeznek Prágába. Michael Douglas és Orlando Bloom is a cseh fővárosban dolgozik majd ősztől. A filmnek nagyon magas a költségvetése. Az amerikaiak jóval több, mint százmillió koronát (több mint egymilliárd forint) költenek el csak Csehországban - értesült az egyik cseh gazdasági és politikai napilap Kevan Van Thompsontól, a csehországi forgatást szervező Czech Anglo Production képviselőjét.

Forrás: AFP

Thompson közlése szerint politikai krimiről van szó, amelynek főszereplője egy női CIA-ügynök, akit a filmben Noomi Rapace svéd színésznő fog alakítani. A történet nagy része a volt szocialista Kelet-Európában játszódik. Michael Douglas és Orlando Bloom szerepéről részleteket nem közöltek - írja az MTI.

Azért benne van a pakliban, hogyha véletlenül Prágában járnál ősszel egy jót sörözni, akkor belebotlasz a két világsztárba.

Ki a legjobb fenék birtokosa Hollywoodban?http://www.life.hu/kult/20140922-fenek-a-hollywoodi-filmekben-mint-a-ket-tuz-kozott-a-hires-ron-burgundy-legendaja-cimu-filmekben.htmlEgy amerikai portál filmmegszállottjai összeálltak, hogy csokorba szedjék a hollywoodi mozik legtöbbet emlegetett testrészéről szóló anekdotákat.Kult--"Celebnek lenni olyan feladat, ami nem nekem való" - Kultúrcsemege Fekete Ernővelhttp://www.life.hu/kult/20140920-kulturcsemege-fekete-erno-szinesszel-a-katona-tarsulatanak-tagjaval.htmlA Katona József Színház művésze nyáron a Happy Ending című prózai revüben szerepelt, egy rákspecialistát alakított, akinek szembesülnie kell a dilemmával: jobb-e elutasítanunk az orvosi segítséget, hogy méltó legyen a vég, vagy mindenképp alá kell vetnünk magunkat, bármilyen fájdalmas a kezelés. A darabot keddtől a Belvárosi Színházban láthatod.Kult--Jövő pénteken búcsúztatják Sztankay Istvánthttp://www.life.hu/kult/20140917-sztankay-istvant-a-nemzet-szineszet-szeptember-26-an-bucsuztatjak-a-farkasreti-temetoben.htmlSzeptember 26-án délután fél 4-kor vesznek végső búcsút Sztankay Istvántól, a nemzet színészétől Budapesten, a Farkasréti temetőben.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.