Michael Jackson Star Wars-karakter akart lenni

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Ben Lack / Swns.Com -
Star Wars film Michael Jackson karakter énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pop királya a Baljós árnyak egyik szerepét akarta megkaparintani magának, de végül nem tudott megegyezni a rendezővel, George Lucasszal.

Érdekes hír jelent meg a minap, miszerint Michael Jackson többször is felkereste a Start Wars előzményfilmek forgatása előtt George Lucast, mert ő szerette volna játszani a film egyik legirritálóbb karakterét, Jar Jart. Erről Ahmed Best mesélt, aki a trilógiában játszhatta az énekes által hőn áhított karaktert. Jackson sminkben, és maszkban képzelte el magát Jar Jarként, de a rendező nem engedett a félig kész CGI-tervéből, így főként emiatt nem lett semmi a dologból - írja a Slashfilm.

Michael Jackson Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Ben Lack / Swns.Com

A 41 éves Ahmed Best elárulta, hogy szerinte Lucas azért nem engedte, hogy Jackson játssza el a karaktert, mert a popkirály népszerűsége valószínűleg túltett volna magán a filmen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.