főcímdal dal Sam Smith James Bond klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a vegyes megítélés, a 007 Spectre - A Fantom visszatér című James Bond-film főcímdala gyorsan a brit poplisták élére került. Most pedig a klipet is megnézheted!

A Writing On The Wall című számhoz készült videoklipben a film főszerepét alakító, sokat piáló Daniel Craig, valamint a „Bond-lányokat” játszó Monica Bellucci - akinek nagyon bejön James Bond férfiassága - és Lea Seydoux is látható.

A 23 éves Smith ötven éve az első brit férfi énekes, akire egy Bond-film főcímdalát rábízták. 1965-ben Tom Jones adta elő a James Bond: Tűzgolyó című epizód főcímdalát. Smith egy másik Grammy-díjassal, Jimmy Napesszel szerezte a Writing On The Wall című dalt.

A Sam Mendes rendezésében forgatott 007 Spectre - A Fantom visszatér november 5-től látható a magyar mozikban.

A Grammy-díjas Sam Smith "Writing's On the Wall" című számát forgalmazásának első hetében 70 ezren vásárolták meg kislemezen, illetve töltötték le online, s ezzel a dal a brit könnyűzenei kislemezes slágerlista élére került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.