Újra együtt játszik a Love Story szerelmespárja

Forrás: Mokép -
Ryan ONeal szerelmespár Ali MacGraw producer levél Love Story
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
45 évvel a könnyfakasztó film után újra összeáll a Love Story egykori szerelmespárja, Ali MacGraw és Ryan O’Neal.

A hetvenhat éves színésznő és a hetvennégy éves színész 2014-ben a The Hollywood Reporter magazin fotózásán találkozott újra a Lova Story után. A nagy találkozás több producer és rendező fantáziáját is megmozgatta.

1970-ben Forrás: Mokép

Például az 1988 óta különböző szereposztásokban futó színpadi produkció, a Love Letters producerei is felfigyeltek a párra. Ali évtizedekkel ezelőtt abbahagyta a színészetet mégis rábólintott, kollégájával együtt a felkérésre.

2014-ben

A kétszereplős darabban egy idős nő és egy férfi olvassa fel ötven év leveleit, jegyzeteit és üzeneteit, amelyekből kirajzolódik mindkettőjük élete és a szerelmi kapcsolatuk. Ryan O’Neal szerint olyan lesz az előadás, mintha a Love Story Jenny-je nem halt volna meg, és megnéznénk, hogy hol tart a Oliverrel a kapcsolatuk 50 év elteltével.

Az október 13-i Los Angeles-i premier után a színészek turnéra indulnak az előadással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.