Jön a Doktor Szöszi folytatása?

Forrás: AFP/Valerie Macon -
színésznő film Reese Witherspoon Doktor Szöszi folytatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood legújabb hírei szerint a gyönyörű Reese Witherspoon hamarosan újra a szőke ügyvédnő bőrébe bújik, és visszatér a mozivászonra. 

Bár jó pár év eltelt már a Doktor Szöszi-filmek óta, a rajongók biztosan kíváncsiak lennének arra, vajon hogyan alakult Elle karrierje az évek során. A színésznő magánélete ugyan nem alakult olyan jól az elmúlt időszakban, hiszen a hírek szerint férjével igencsak megromlott a kapcsolatuk, és már a válást fontolgatják. Egy talk-show vendégeként Reese azt nyilatkozta, hogy szívesen játszaná el újra az ügyvédnő szerepét - írja a Cinema Bled.

Forrás: AFP/Valerie Macon

"Szerintem az időzítés is szuper lenne, hiszen a nők egyre több szerepet kapnak a politikában, így ez nagyon aktuális téma. El tudom képzelni, hogy Elle indul a Legfelsőbb Bíróság egyik magasabb pozíciójáért" -mondta a sztár. Eddig egy filmstúdió se nyilatkozott az ügyben, de mi nagyon reménykedünk egy esetleges folytatásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.