Hoppá! Havas Jon visszatér a Trónok harcába?

Forrás: HBO -
Havas Jon sorozat Kit Harington plakát Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Jon vérben úszó arca szítja az indulatokat a Trónok harca Twitter oldalára feltöltött plakáton.

Az HBO sikersorozatának legutolsó, ötödik évada óta csak egyetlen dolog foglalkoztat minden valamirevaló Trónok harca-rajongót: Havas Jon valóban meghalt, avagy életben marad? A rengeteg találgatásnak végül maguk a készítők tettek pontot a végére. A Trónok harca Twitter-oldalán ugyanis maga Havas Jon vérben úszó arca hirdeti, hogy még alig pár hónap, és áprilisban végre megtudhatjuk, hogyan folytatódik a sokak által olyannyira várt történet.

Forrás: Twitter/Game of Thrones

Az egyelőre még mindig nem világos, mi lesz a sorsa a Kit Harington által megformált karakternek, de ez a fotó már sejtet valamit arról, hogy valamilyen mágia segítségével sikerült feltámasztani az Éjjeli Őrség egykori tagját – vagy igaza lesz a sorozat programigazgatójának, és a sok vér nem jelent mást, csak azt, hogy Havas Jon valóban meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.