Most akkor Havas Jon meghalt vagy sem? Árulkodó fotó!

Forrás: HBO -
fénykép halál Havas Jon sorozat Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lehető legszomorúbban ért véget a Trónok harca ötödik évadja, ám ha hihetünk az interneten keringő legfrissebb képeknek, mégsincs minden annyira veszve, mint azt elsőre hinnénk. Vigyázat, hatalmas spoilerveszély következik!

Amióta véget ért a Trónok harca ötödik évada, számtalan ellentmondásos hír kering Havas Jon halálával kapcsolatban, amelyen még maga Daenerys Targaryen is elsírta magát.

Forrás: HBO

A Kit Harington által megformált karakter feltámadásáról komoly eszmefutattatások születtek az utóbbi időben, ám később maga az HBO programvezetője sietett leszögezni a hírt: Havas Jon valóban meghalt, további találgatásoknak pedig nincs helye.

Nos, úgy tűnik, mégis van: a Trónok harca legújabb részeinek belfasti forgatása közben kapták ugyanis lencsevégre Kit Haringtont, aki teljes harci díszben vetette bele magát a munkába. Kattints ide a képért! Ezek szerint helyén valóak lennének azok a feltételezések, amelyek szerint valamilyen mágia által sikerül újra életre kelteni az Éjjeli Őrség tagját? Ki tudja, elvégre egy fantasyban bármi megtörténhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.