Nézd meg mangahősként a Harry Potter szereplőit

rajz J. K. Rowling angol Harry Potter manga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
J. K. Rowling fantasykönyveit egyszerűen imádják Japánban, ezért mostantól a rajongók több módon is megismerhetik Harry és varázslótársai kalandjait. 

Most az esszenciálisan angol történet főbb szereplői részesültek meglepő bánásmódban: 13 karakterből a japán grafikusok a Shochiku stúdió közreműködésével mangahőst faragtak, a mangahősök minden jellegzetességével: órási szemek, cuki pofa, apró orr, kicsi lábak, hatalmas, látványos hajkorona - írja az Origo.

Harry Potter karakterek manga hősként Forrás: Origo

A japán popkultúrával foglalkozó angol nyelvű blogok szerint valószínű, hogy az új karakterdizájn bemutatása után képregénysorozatot is indítanak a szereplésükkel, vagy esetleg elkészítik a Harry Potter anime-, tehát animációsfilm-változatát.

A Harry Potter-franchise a mai napig nagyon sikeres Japánban. A hét filmet összesen 78 millióan nézték meg moziban, az első Harry Potter-film a japán mozik történelmének negyedik legtöbb bevételt hozó mozifilmje lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.