Imádod megmutatni, hogy mit eszel? Akkor ez az alkalmazás neked szól!

Forrás: Thinkstock -
applikáció telefon alkalmazás étel Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lelkes amatőr ételfotósok most örülhetnek, ugyanis a gasztroblog és az Instagram modern egyesüléseként megszületett a Dysh nevezetű alkalmazás, amelyen bemutathatjuk, hogy milyen volt a legutóbb kóstolt étel.

Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Dysh egy kiválóan sikerült alkalmazás,ami kicsit olyan mint egy gasztroblog,

a megjelentése pedig az Instagramra hasonlít.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy Facebookos vagy Twitteres regisztráció után érdemes először a "Search" funkciót választani, mivel itt listázza az app a közelben lévő éttermeket, ha pedig ott készült Dysh fotó, akkor láthatjuk őket.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A középső ikonnal készíthető a gasztrofotó, és persze itt is találkozhatunk a filterekkel, majd megadhatjuk, hogy hol és mit ettünk, legvégül pedig egy 50-től 100-ig terjedő skálán pontozhatjuk az ételt, leírást adhatunk róla és frappáns ikonokkal további információkat adhatunk az ételről.

Presser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--Az eltűnt repülő roncsait találta meg az egyiptomi hadsereghttp://www.life.hu/news/20160520-az-eltunt-repulo-roncsait-talalta-meg-az-egyiptomi-hadsereg.htmlA legfrissebb információk szerint az egyiptomi haditengerészet a Földközi-tengerben, 290 kilométerre északra Alexandria városától találta meg az eltűnt egyiptomi repülő roncsait. News--Durván megalázták a Down-szindrómás fiút az egyik budapesti konditerembenhttp://www.life.hu/news/20160520-megalaztak-a-down-szindromas-fiut-az-egyik-budapesti-konditeremben.htmlEgy megdöbbentő történet látott napvilágot a Facebookon, amit egy Down-szindrómás fiú testvére posztolt. Mindketten lelkesen jártak egy budapesti edzőterembe, legalábbis csütörtökig! A Down-szindrómás fiút ugyanis kitiltották a teremből. NewsOrigo70 év után fedte fel titkát az auschwitzi koncentrációs táborból előkerült bögrehttp://www.life.hu/news/20160520-70-evig-megtartotta-a-titkat-az-auschwitzi-koncentracios-taborbol-elokerult-bogre.htmlEgy duplafenekű bögre került elő az auschwitzi koncentrációs táborból, amelyben nemrég aranygyűrűt és egy nyakláncot találtak múzeumi kurátorok. News--A Ranieri-hasonmás villanyszerelő kihasználta adottságait: két hét alatt 26 nőt vitt ágybahttp://www.life.hu/news/20160518-a-ranieri-hasonmas-villanyszerelo-kihasznalta-adottsagait-es-26-not-vitt-agyba.htmlEgy skót villanyszerelő nagyon hasonlít a Leicester City sikeres menedzserére, Claudio Ranierire, és ezt ki is használja. Az olasz klub bajnoki sikere óta - azaz 2 hét alatt - már 26 nőt csábított el. NewsAFPLondon belvárosában nyitna luxushotelt Robert de Nirohttp://www.life.hu/news/20160517-londonban-nyitna-luxushotelt-robert-de-niro.htmlLondon belvárosában nyitna luxusszállodát Robert de Niro Oscar-díjas filmszínész, aki már résztulajdonos egy New York-i hotelben is. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.