Így nézünk ki, amikor sztárokra szeretnénk hasonlítani - Fotók!

fotósorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian elképzeltük már, hogy milyen jó lenne egy-egy pillanatra belebújni valamelyik szexi sztár bőrébe. Egy nő, Nathalie Croquet most kipróbálta – ez lett a végeredmény. 

Egy klipet vagy magazinfotót megnézve sokszor arra gondol az ember lánya, hogy milyen jó is lenne úgy kinézni, mint a reklámban szereplő szexi sztár. Ám a gondolat sosem fajul tettlegességig, így nem derül ki, hogy vajon tényleg lemásolhatók-e a híres modellek.

Egy nő, Nathalie Croquet úgy döntött, hogy kipróbálja a lehetetlent. Egy teljesen hétköznapi ember, aki megelégelte a rengeteg tökéletes nőt, ezért úgy döntött, egy-egy kép erejéig belebújik a bőrükbe. Hihetetlen lett az eredmény. Készültek nagyon vicces fotók, de megszólalásig hasonlóak is. Íme, Nathalie Croquet galériája.

/1702/_gy_n2017214147105 tuti esemény, amire mindenképpen menj el 2017-benhttp://www.life.hu/kult/20170214-esemenyek-amikre-erdemes-elmenni-iden.htmlNagyágyúk látogatnak Magyarországra idén. Ha kíváncsi vagy, kik érkeznek kis hazánkba, és miért, látogass el te is az alábbi eseményekre. KultOrigoFotósorozat: ilyen lesz az arckifejezésed, ha szélgépet tolnak elédhttp://www.life.hu/kult/20170123-szelgep-elott-fotoztak-az-embereket-vicces-sorozat.htmlA litván fotós legújabb projektjében egy szélgépé a főszerep, és azoké az embereké, akik nem féltek röhejesen kinézni. Tadas Cerniauskas úgy fotózta az embereket, hogy közben az orkán erejű széllel kellett szembenézniük: senkinek nem volt rendezett az ábrázata. KultOrigoÍgy néz ki egy 101 éves néni meztelen teste - Elképesztő fotósorozathttp://www.life.hu/kult/20161022-anastasia-pottinger-fotoi-egy-101-eve-meztelen-nenirol.htmlÉlete legmeghatóbb és legérdekesebb sorozatát készítette el a fotós Anastasia Pottinger. Egy 101 éves néni vállalta, hogy modellt áll neki meztelenül és fotósorozatot készíthet róla. Az asszony azt azonban kikötötte, hogy ne legyen felismerhető a fotókon, de azért így ia nagyon bevállalós. Kult--Egy orosz lány a fellegekben: ilyen félelmetes fotósorozatot még nem láttál http://www.life.hu/kult/20160818-angela-nikolau-egy-lany-aki-az-eletevel-jatszik-dobbenetes-fotok.htmlAngela Nikolau talán a világ legveszélyesebb képeit készíti. Elmondása szerint azért, mert imádja felülről szemlélni a világot. KultOrigoLenyűgöző fotósorozat Diana hercegnő életéből - Ma lenne 55 éveshttp://www.life.hu/kult/20160701-diana-hercegno-ma-lenne-55-eves-julius-elsejen.htmlMindenki rokonszenvezett Diana hercegnével, még azután is töretlenül érdeklődtek iránta, hogy Károllyal elváltak útjaik. Halálos autóbalesetét követően világszerte gyászolták a hercegnét, aki július 1-jén lenne 55 éves. KultAFPMennyit fogsz változni 30 év alatt? Ez a fotósorozat megmutatjahttp://www.life.hu/kult/20160301-mennyit-fogsz-valtozni-30-ev-alatt-barbara-davatz-fotosorozata-megmutatja.htmlEgy fotográfus 12 pár életét követte nyomon több mint 3 évtizedig - a fotók közötti különbségek pedig sokszor elképesztőek! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.