Keira Knightley Colin Firth Hugh Grant Igazából szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy a klasszikus karácsonyi filmek közül kirobbanthatatlan Igazából szerelem új részt kap, pedig így lesz. Ráadásul Hugh Grant is szerepelni fog benne! Nézd meg, hogy néztek ki a film sztárjai akkor, és hogyan festenek most!

Az Igazából szerelem mindenhol nagy sikert aratott, ami azóta is tart. Karácsonykor egyszerűen kihagyhatatlan a film, a Reszkessetek betörők mellett. Utóbbiból azonban több részt is végigizgulhatunk, míg az Igazából szerelemből csak egy van, de már nem sokáig! Új részt kap ugyanis a romantikus komédia, ám sajnos nem egész estés családi film lesz, mindössze 10 percre térnek vissza a régi szereplők. Annak viszont örülhetünk, hogy az eredeti szereposztást láthatjuk újra, így Hugh Grant, Keira Knightley és Colin Frith is feltűnik a színen, valamint még sokan mások. Nézd meg, hogy néztek ki a szereplők annak idején, és hogy festenek most.

/1703/Igaz_201736131958
A sikeres nők titkahttp://www.life.hu/kult/20170303-a-sikeres-nok-titka-elarultak.htmlManapság számos sikeres nő tevékenykedik a nagyvilágban IT, gazdasági, és sok egyéb területen. De vajon mi a titkuk és milyen tanáccsal látják el azon hölgytársaikat, akik szintén a munka területén szeretnének maradandót alkotni? KultOrigoFilmhét: A martfűi rém kapta a legtöbb díjathttp://www.life.hu/kult/20170306-kiosztottak-a-dijakat-a-martfui-rem-a-legjobb-film.htmlA martfűi rém című alkotás nyerte el a legjobb játékfilmnek járó díjat a Magyar Filmhéten, amelynek vasárnap esti gáláján másodszor adták át a Magyar Filmdíjakat összesen 23 kategóriában. Kult-- Elhunyt Meggyes Roland "Mohaman", a Happy Gang együttes alapítójahttp://www.life.hu/kult/20170305--elhunyt-meggyes-roland-mohaman-a-happy-gang-egyuttes-alapitoja.htmlElhunyt Meggyes Roland "Mohaman", a Happy Gang együttes egyik alapító tagja - közölte vasárnap egy családtagja az MTI-vel. Kult--Jane Fonda és Nicole Kidman is megkapta a német Arany Kamera-díjathttp://www.life.hu/kult/20170305-jane-fonda-es-nicole-kidman-is-megkapta-a-nemet-arany-kamera-dijat.htmlJane Fonda életművéért, Nicole Kidman pedig a legjobb nemzetközi színésznőként kapta meg az Arany Kamera-díjat szombaton Hamburgban. Kult--Kisebb lett a tizenévesek szókincsehttp://www.life.hu/kult/20170305-csokkent-a-tizenevesek-szokincse-ez-az-ok.htmlTöbb kutatás is bizonyítja, hogy a tizenéves generációnak kisebb a szókincse érzelmei kifejezésére – mondta Kalamár Hajnalka pszichológus az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában. KultOrigoTavasszal mutatják be a Dirty Dancing remake-jéthttp://www.life.hu/kult/20170305-tavasszal-mutatjak-be-a-dirty-dancinget.htmlMájus 24-én mutatják be Amerikában a Dirty Dancing remake-jét. A rajongók jó ideig nem voltak oda az új szereplőktől, de a filmplakát láttán ez változhat. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.