30 évesen otthonában holtan találták Mary Tsoni görög színésznőt

Forrás: Kino International -
halál Mary Tsoni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A görög színésznőt 30 évesen találták holtan athéni otthonában. Mary Tsoni legismertebb alakítását a Kutyafog című drámában játszotta.

A fiatal, tehetséges színésznő eddigi legismertebb alakítását a Kutyafog című drámában nyújtotta, a film több elismerést is bezsebelt. Fényes karrier állhatott volna a 30 éves Mary Tsoni előtt, de sajnos több produkcióban már nem bizonyíthatja tehetségét. Otthonában holtan találták.

Mary Tsoni a Kutyafog című filmben Forrás: Kino International

Mindössze 30 évesen távozott az élők sorából Mary Tsoni, halála előtt barátai és családja is értetlenül állnak. A Hollywood Greekreporter szerint a színésznő súlyos depresszióval küzdött, és nem tudtak rajta segíteni. Barátai a Facebookon búcsúznak a fiatal tehetségtől, és azt latolgatják, vajon tehettek-e volna valamit a színésznőért. A halál okáról egyelőre nincs hivatalos információ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.