A Gyilkos elmék színészei a sorozat kezdetén és most

sorozat színész Gyilkos elmék akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áprilisban debütált a Gyilkos elmék legújabb, 12. évada az AXN-en. Tizenkét évad alatt nagyon sok minden történik. Itt nem csak a rengeteg bűnügy felderítésére gondolunk, hanem arra is, hogy a bő egy évtized elég hosszú időnek számít egy ember életében. Nézzük meg, hogy miként változtak kedvenc szereplőink ennyi év alatt, és hogy vajon miként alakult az életük.

A Gyilkos elmék (Criminal Minds) egy amerikai-kanadai bűnügyi tévéfilmsorozat, ami a CBS csatornán debütált 2005. szeptember 22-én. Az FBI Virginia államban lévő, quanticói központú Viselkedéskutató Egységének kalandjait követi nyomon. A Gyilkos elmék abban különbözik a sok hasonló bűnügyi sorozattól, hogy nem a bűnügyre, hanem a bűnözőre fókuszál. Az epizódok sokszor híres filmek előtt tisztelegnek, mint például a Taxisofőr, Pyscho, Elhagyott szoba, Fűrész, Született gyilkosok vagy A szarvasvadász.

/1705/Gyilk201752413470

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.