Elhunyt Joe Bologna, színész

Forrás: Wikipédia -
halál színész Joe Bologna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 13-án hunyt el Joe Bologna, híres színész. Nem tudta leküzdeni a rákot. 

82 éves korában hunyt el Joe Bologna, amerikai színész. A New York-i születésű híresség számos filmben és sorozatban szerepelt, de komikusként is nagyon közkedvelt volt. Évek óta küzdött hasnyálmirigyrákkal, egy onkológiai intézetben veszítette életét Kaliforniában.

Hasnyálmirigyrákkal küzdött a sztár, de nem tudta legyőzni Forrás: Wikipédia

A halálhírt a menedzsere, Matt Sherman erősítette meg, rengetegen gyászolják. A felesége elárulta, hogy csodás életük volt, illetve azt is elmondta, hogy a halál előtt két nappal ünnepelték az 52. házassági évfordulójukat - írta meg a DailyMail.

Több, mint 70 filmes produkcióban szerepelt, a leghíresebb szerepei közé tartozik a Legkedvesebb évem vagy a Riói románc, tévében pedig a Rags to Riches mellett olyan sorozatokban is láthattuk vendégszereplőként, mint az Egy rém rendes család.

Sztárok, akiket legyőzött a rák

Az elmúlt években sajnos rengeteg tehetséges hírességgel lett kevesebb a világ, de sokan közülük rákos betegség miatt hunytak el. Nem kell messzire menni példáért: Patrick Swayze és David Bowie is így veszítette életét. Nem beszélve Celine Dion férjéről, vagy az Igazából szerelem sztárjáról...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.