Elhunyt Mickey Jones színész: hosszú betegség után halt meg

Forrás: Thinkstock -
halál Mickey Jones színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mickey Jones színész hosszú betegség után távozott az élők sorából, 76 évesen. A sztár a többi között a Fejjel a falnak és a Pengeélen című filmekből lehet ismerős. 

Február hetedikén távozott az élők sorából Mickey Jones. A színész hosszú pályafutást tudhat a háta mögött, már 1968-ban is szerepelt filmben. Élete során az IMDb szerint összesen 136 produkcióban vett részt. Olyan filmekben láthattuk, mint a Pengeélen, a Fejjel a falnak, vagy éppen a Ne nézz vissza, de sorozatokban is feltűnt: szerepelt a Baywatch-ban, a Miért éppen Alaszka? című sorozatban, az Egy rém rendes családban és A törvény emberében, hogy csak néhányat említsünk.

76 éves korában elhunyt Mickey Jones - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A színész 76 évesen hunyt el, a hírek szerint hosszan tartó betegség után adta fel a harcot. Az utóbbi időben sokszor megfordult a kórházban, ám azt nem közölték, hogy pontosan milyen kór támadta meg a sztárt - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.