így készül tenisz hogyan készült, megmutatjuk teniszlabda labda sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogyan készül a teniszlabad? És a chips, amit esténként a tévé előtt majszolsz el? Hogyan készülnek a ma oly divatos fehérjeporok és a gumicukor? Ha mindez téged is érdekel, most figyelj!

Találtunk egy videót, ami bemutatja, hogy hogyan készülnek a teniszlabdák a világ egyik legrangosabb teniszmérkőzésére, a US Openre. Mi még most sem térünk magunkhoz, ugyanis nem gondoltuk volna, de meglepően komplex, 24-féle eljárásból álló gyártási folyamattal készül el egy-egy ilyen labda. Szerencsére nem egyesével készítik őket...

Hogyan készül? Megmutatjuk!

A Hogyan készül? Megmutatjuk! című műsor ezentúl, október 3-ától a LifeTv műsorán is látható lesz minden hétköznap 17:15-től.

Ezentúl már a LifeTv nézői is nyomon követhetik az érdekesebbnél-érdekesebb gyártási folyamatokat tárgyainkról, ételeinkről Gyetván Csaba segítségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.