Magyar Televízió Benkő Péter Hollósi Frigyes sorozat Győri Péter Kisváros (sorozat) Usztics Mátyás Tóth Auguszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiktív, Végvár nevű településen játszódott az 1993 és 2001 között vetített, Kisváros című sorozat. A rendőrség és a határőrség munkáján alapuló bűnügyi sorozat mai szemmel nézve sok komikus jelenetet is tartalmazott, ám mégis jó újra és újra megnézni. 

Újra látható a tévéképernyőn a Kisváros című magyar bűnügyi sorozat, amelyet először 1993 és 2001 között vetítettek Magyarországon. A főszereplőt, Járai Bélát a már elhunyt Hollósi Frigyes alakította, ő és hadnagya, a Győri Péter által megformált Balogh Máté a határőrséggel szorosan együttműködve üldözte a Végvárra betérő bűnözőket.

Mai szemmel nézve már sok komikus jelenetet tartalmaz a sorozat, amely nem volt mentes a reklámoktól sem, ám mégis jó érzés újra és újra végignézni. Egy ország tudja, mi kezdődik, amikor felcsendül a KGB együttes dala: "Ahol az útnak vége, házak állnak."

Mi most összeszedtük egy galériába, hogyan néztek ki a szereplők a sorozat forgatásakor és hogyan néznek ki most. Ha kíváncsi vagy a fotókra, lapozd végig a galériánkat!

Forrás: kisvaros-sorozat.mlap.hu, Facebook/The Devoted Megszállottak film by Zsolt Pozsgaihttp://www.life.hu/sztarok/galeria/20181129-ime-a-kisvaros-cimu-sorozat-szereploi-akkor-es-most.htmlmiddleoff660440

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.