Elhunyt Kevin Barnett, komikus és író

halál Kevin Barnett humorista író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikusan fiatalon, mindössze 32 évesen távozott az élők sorából Kevin Barnett színész, író és komikus. 

Kevin Barnett ismert komikus és író 32 évesen távozott az élők sorából. Bár halálának oka egyelőre nem ismert, annyit tudni, hogy valószínűleg nyaralása alatt érte a vég. Néhány nappal ezelőtt ugyanis még az Instagram-oldalára posztolt magáról fotót Mexikóból. A tévés több produkcióban is közreműködött, többek között a REL című sorozatban, de színészként is láthattuk például a Friends of the People című sorozatban.

Ezek a valódi bűnbandák olyan rablásokat követtek el, amelyek filmbe illőekhttp://www.life.hu/kult/20190123-ezek-a-valodi-bunbandak-olyan-rablasokat-kovettek-el-amelyek-filmbe-illoek.htmlValami oknál fogva, míg a legtöbben elítéljük a mások értékeit erőszakkal eltulajdonító bűnözőket, a róluk szóló sztorikat annál érdekesebbnek találjuk. Rengeteg film és sorozat készült már ebben a témában, most azonban olyan bandák és történetek következnek, amik nem a képzelet, hanem a valóság szülöttei. Hihetetlen, de ezek tényleg megtörténtek. Kult--Tóth Barnabás Susotázs című alkotása nem jutott be az Oscar szűkített listájábahttp://www.life.hu/kult/20190122-toth-barnabas-susotazs-cimu-alkotasa-nem-jutott-be-az-oscar-szukitett-listajaba.htmlAz egész ország Tóth Barnabás Susotázs című rövidfilmjének szurkolt, amelyről most kiderült, nem jutott be a szűkített listára. Ezen kívül A kedvenc és a Roma című filmet jelölte a legtöbb, egyaránt tíz kategóriában az amerikai filmakadémia az Oscar-díjra kedden Los Angelesben. Magyar alkotás nem szerepel a jelöltek között. KultOrigoCsukás István közölte: újra képernyőre kerül Süsü, a sárkányhttp://www.life.hu/kult/20190122-csukas-istvan-kozolte-ujra-kepernyore-kerul-susu-a-sarkany.htmlGenerációk nőttek fel Süsü, a sárkány meséjén. Csukás István mesealakjának Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze adta a hangját. A színészt sokan csak Süsü bácsinak szólítják. A kedves kis egyfejű most visszatér a képernyőre, erről az író árult el részleteket. Kult--Elhunyt Maxine Brown Russel, a The Browns együttes tagjahttp://www.life.hu/kult/20190122-elhunyt-maxine-brown-russel-a-the-browns-egyuttes-tagja.html87 éves korában elhunyt Maxine Brown Russel, a The Browns együttes tagja. Családja körében érte a halál. Kult--Ezek Andy Vajna kasszasikert hozó filmjeihttp://www.life.hu/kult/20190121-ezek-andy-vajna-kasszasikert-hozo-filmjei.htmlAndy Vajna életének 75. évében hunyt el hosszú betegség után, életműve azonban örökké megmarad. Valóra váltotta az amerikai álmot, sikeres filmproducer lett, és pályája alatt összesen 42 filmben végzett produceri munkát. Ezek közül az öt legsikeresebbet soroljuk fel, ezek mára kultikus alkotások lettek. Kult--Elhunyt Mary Oliver Pulitzer-díjas költőnőhttp://www.life.hu/kult/20190120-elhunyt-mary-oliver-pulitzerdijas-koltono-rakos-volt.html83 éves korában elhunyt Mary Oliver Pulitzer-díjas költőnő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.