Maisie Williams titkos részletet árult el a Trónok harca folytatásáról

halál áprilisi tréfa információ Maisie Williams Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy talkshow vendége volt Maisie Williams, aki Arya Starkot alakítja a Trónok harca című sorozatban. Nagy hévvel mesélt az új évadról, melyről egy váratlan pillanatban elárult egy titkos részletet is. Annyira megijedt a következményektől, hogy kirohant a stúdióból.

Arya Stark karakterét alakítja a Trónok harca című sorozatban Maisie Williams. A színésznő hatalmas hévvel újságolta egy talkshow-ban a forgatás izgalmait, amikor egy titkos információt árult el – írja a Daily Mail.

Konkrétan kimondta, hogy Arya meghal a második epizódban, így nagyon nehéz volt elköszönnie a kollégáktól. Remegő kézzel kapott az arcához. A műsorvezető, Jimmy Fallon próbálta megnyugtatni, hogy még ki lehet vágni a jelenetet, hiszen nem élő a műsor.

Ám Williams annyira pánikba esett, hogy kirohant a stúdióból. Amikor visszatért, kiderült, hogy csak áprilisi tréfáról van szó, így nem kell aggódni, Arya sorsa még mindig nem dőlt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.