Elhunyt Karl Shiels színész: 47 éves volt

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál színész Batman Karl Shiels
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karl Shiels színész 47 évesen elhunyt: a Batman: Kezdődik! című filmben is játszott.

Váratlanul elhunyt Karl Shiels színész. A többi között szerepelt a Batman: Kezdődik! és a Bűn hálójában című filmben, valamint olyan sorozatokban, mint a Peaky Blinders, a Fair City, az Into the Badlands és a Foyle háborúja. A színész halálát a menedzsere is megerősítette. "Karl egyedülálló tehetség volt" – írta a menedzser, hozzátette, szerencsések, akik ismerhették a színészt – írja a Daily Star.

Hirtelen hunyt el a színész Forrás: http://drpatrickomalley.com
Tankcsapda: "Nem fogunk most vért inni"http://www.life.hu/kult/20190715-tankcsapda-nem-fogunk-most-vert-inni-efott-2019.htmlA 30. születésnapját ünnepelte a 44. EFOTT Fesztiválon a Tankcsapda zenekar. A rockbanda a Life.hu-nak kulisszatitkokat árult el a hamarosan megjelenő nagylemezükről és az új klipjükről, de a legutóbb megjelent könyvükről is elmondták, milyen visszajelzéseket kapnak. Lukács Laci arról is beszélt, miért is fontos ünnepelniük, és bár tiltva van számára a repülőből kiugrás, milyen extremitás veszi őket körbe mostanában. KultOrigoAz eső miatt szakadt félbe a Madách Színház előadása Szegedenhttp://www.life.hu/kult/20190715-eso-miatt-szakadt-felbe-a-madach-szinhaz-eloadasa-szegeden-szombaton.htmlKözbeszólt az időjárás: a Madách Színház Szerelmes Shakespeare című előadását a vége előtt 8 perccel abba kellett hagyni szombaton a Szegedi Szabadtéri Színpadon. Kult--Holtan találták otthonában Stephanie Niznik színésznőthttp://www.life.hu/kult/20190714-holtan-talaltak-otthonaban-stephanie-niznik-szinesznore-52-eves-volt.htmlA Variety közölte, hogy 52 évesen meghalt kaliforniai otthonában Stephanie Niznik színésznő. A halál okát egyelőre nem tudni, ahogyan azt sem, hogy Niznik bármiféle betegségben szenvedett volna. KultOrigoGyerekmolesztálás, bálványdöntés, modern rabszolgaság: öt dokumentumfilm, amelyek botrányügyekről rántották le a leplethttp://www.life.hu/kult/20190711-ot-dokumentumfilm-amelyek-botranyugyekrol-rantottak-le-a-leplet.htmlA közelmúltban több olyan dokumentumfilm is a nézők elé került, amelyek rendkívül erős módon voltak képesek aktuális ügyeket feldolgozni, és a fogadtatásuk is messze túlmutatott a műfaj szokásos darabjain. Íme öt olyan doksi, amelyek (talán nem is olyan) kicsit megváltoztatták a világot. KultOrigoÍgy néztek ki a vagány csajok az 1940-es években: vintage fotósorozathttp://www.life.hu/kult/20190712-igy-neztek-ki-a-vagany-csajok-az-1940es-evekben-vintage-fotosorozat.htmlEz a szuper vintage képsorozat betekintést nyújt az 1940-es évek mindennapjaiba, hogyan pózoltak, örültek és rúgtak ki a hámból a kor vagány csajai. KultOrigoTávozott az élők sorából a Willy Wonka és a csokigyár című film színésznője, Denise Nickersonhttp://www.life.hu/kult/20190711-tavozott-az-elok-sorabol-a-willy-wonka-es-a-csokigyar-cimu-film-szinesznoje-denise-nickerson.htmlA Willy Wonka és a csokigyár című film színésznője, Denise Nickerson 62 évesen elhunyt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.