Váratlanul távozott az élők sorából Koncsol Endre rádiós

Forrás: Thinkstock -
halál rádiós Koncsol Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul elhunyt Koncsol Endre rádiós, aki dolgozott a Magyar Televízióban, valamint ő volt az InfoRádió hangja.

Életének 66. évében váratlanul hunyt el Koncsol Endre rádiós. A szakember volt az InfoRádió hangja, de dolgozott a Magyar Televízióban is. A kereskedelmi rádiók és televíziók indulása után több helyen is dolgozott műsorvezető-szerkesztő-riporterként.

Elhunyt Koncsol Endre rádiós Forrás: Thinkstock

"Összetéveszthetetlen hangjával, igényes, szép magyar beszédével kitűnt a médiában dolgozók közül. Nyugodjon békében" - idézi a Blikk a Magyar Újságírók Országos Szövetségének nekrológját.

A Halálos iramban-sorozat 2006 óta leggyengébb bevételével nyitott a Hobbs & Shawhttp://www.life.hu/kult/20190805-a-halalos-irambansorozat-2006-ota-leggyengebb-bevetelevel-nyitott-a-hobbs-shaw.htmlA Halálos iramban-sorozat 2006 óta leggyengébb, 60,8 millió dolláros bevételével nyitott a hétvégén Észak-Amerikában a 18 éves széria első különálló filmje, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Kult--Elhunyt D. A. Pennebaker Oscar-díjas amerikai dokumentumfilmeshttp://www.life.hu/kult/20190804-elhunyt-d-a-pennebaker-oscardijas-amerikai-dokumentumfilmes.htmlKilencvennégy évesen elhunyt D. A. Pennebaker Oscar-díjas amerikai dokumentumfilmes. KultOrigo64 éves korában elhunyt Joe Longthorne műsorvezető: családja tudatta a hírthttp://www.life.hu/kult/20190804-64-eves-koraban-elhunyt-joe-longthorne-musorvezeto-csaladja-tudatta-a-hirt.html64 évesen hunyt el a népszerű műsorvezető, Joe Longthorne. KultOrigoÖtvenkét alkotás versenyez a Bujtor István Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20190803-otvenket-alkotas-versenyez-a-bujtor-istvan-filmfesztivalon-balatonszemesen.htmlÖtvenkét alkotás szerepel a Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában. A 2009-ben elhunyt Balázs Béla-díjas színművész, filmrendező, forgatókönyvíró és producer emléke előtt tisztelgő seregszemlét augusztus 17. és 20. között tartják Balatonszemesen. KultOrigoSziget 2019: ez lesz a leglátványosabb program a fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20190801-sziget-2019-ez-lesz-a-leglatvanyosabb-program-a-fesztivalon.htmlA Sziget talán leglátványosabb produkciója évről-évre a Nagy Utcaszínház, illetve a fesztiválon a legváratlanabb helyeken felbukkanó megannyi sétáló utcaszínház. Ők lesznek az idén!KultOrigoMeghalt Harold Prince 21-szeres Tony-díjas Broadway-rendezőhttp://www.life.hu/kult/20190801-meghalt-harold-prince-21szeres-tonydijas-broadway-rendezo.htmlKilencvenegy éves korában meghalt Harold Prince Broadway-rendező, producer, akinek nevéhez olyan világhírű musicalek színpadra állítása fűződik, mint Az operaház fantomja, a Kabaré, az Evita vagy a Hegedűs a háztetőn. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.