Vásár, koncert, szerelmesfilmek - programtippek hétvégére

film koncert program vásár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs még programod a hétvégére? Mit szólnál egy fergeteges ír bulihoz a fővárosban, vagy egy jó szerelmesfilmre vágysz? Íme, hétvégi programtippjeink - válogass kedvedre!

1. Kreatimm - karácsonyi vásár az Iparművészeti Múzeumban

Kreatimm - Design elvitelre!: ezt a nevet kapta a múzeum éves karácsonyi vására - és nem is ok nélkül. Ha szeretnél egyedi ajándékokkal kedveskedni a szeretteidnek, akkor ne hagyd ki ezt a vásárt, itt ugyanis a fiatal, kreatív iparművészeké a főszerep.

iStockPhoto
iStockPhoto

130 művész, a kortárs magyar iparművészet legjava kínál ajándékötleteket a hétvégén: az egyedi karácsonyi díszektől a különleges ékszerekig, a finom bőráruktól a ruhákig mindenki megtalálja a neki tetsző ajándékokat - megfizethető áron. A vásáron koncertek, biotermékek és izgalmas gyermekprogramok várják az érdeklődőket.

Bővebb infó: www.imm.hu/hu/contents/91,Kreatimm+%E2%80%93+Design+elvitelre

2. Utolsó Dal - Last Song Festival

Ha nem tántorít el a hóesés és a számtalan Mikulás-program helyett inkább egy remek filmre vágysz, akkor nézz be a Puskin moziba december 2-a és 8-a között. A filmszínház ugyanis műsorra tűzte az utóbbi évek legsikeresebb filmjeit. A legtöbb alkotásban a szerelemé a főszerep - igényesen tálalva. Ebben az egy hétben igen kedvezményes áron nézhetitek meg többek között a Csokoládé, A szerelem a kolera idején, az Elveszett jelentés vagy az Egy makulátlan elme örök ragyogása című remekműveket.

Bővebb infó: www.artmozi.hu

3. Firkin koncert a Bárka Színházban

A Firkin együttes 2008-ban alakult, és célja, hogy a valódi őrült, modern ír kocsmazenét Magyarországra is elhozza. A kiváló fiatal zenészekből álló banda hihetetlen népszerűségre tett szert, és országszerte népszerűsítik az ír zenét.

www.firkin.hu
www.firkin.hu

Hogy mire számíts december 3-án, péntek este a Bárka Színházban? A fergeteges hangulat garantált, a jó zene és a társaság pedig csak a ráadás - ott a helyed!

Bővebb infó: www.firkin.hu/hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.