eljegyzés Balogh Edina Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balogh Edina a fellegekben jár: a Barátok közt Nádor Kingáját eljegyezte kedvese, Som Krisztián.

Tipp! Elképesztő átalakulás, nézd meg VV Zsófi új arcát képgalériánkban! Katt ide!




rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

,,Számomra is nagyon váratlan volt a lánykérés, de olyan meseszerűen sikerült, hogy egész életemben emlékezni fogok rá. Pontosan úgy, ahogy ezt egy kislány gyerekként eltervezi. Azt terveztük, hogy vacsorázni megyünk, de én egész nap forgattam a Barátok közttel, estére pedig hullafáradtan értem haza. Ezt elmondtam Krisztiánnak is, aki nagyon megértő volt, persze nem adta fel egykönnyen a dolgot, még át is futott az agyamon, hogy miért olyan fontos egy vacsora? Persze pár óra múlva megértettem." - mesélte a szőkeség a Blikknek, akit kedvese végül arra a helyre vitte el Edinát, ahol először csókolóztak, és ott tette fel neki a nagy kérdést.

Fórum: Meleg a gyerek! Hogy dolgozzam fel?



,,Rögtön igent mondtam. Sokan talán azt gondolják, gyors ez az egész, hiszen csak pár hónapja járunk együtt, de azt gondolom, hogy a hétéves ismertség, ami köztünk van, ennél sokkal többet jelent. Egy ideje vibrált közöttünk a levegő, de talán mindketten arra vártunk, hogy megérjünk egy ilyen kapcsolatra, aminek most eljött az ideje." - mondta Edina a Blikknek.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.