47 éves korában elhunyt Kepes Róbert basszusgitáros. A zenészt barátai és családja gyászolják.

Augusztus 4-én elhunyt Kepes Róbert, a kiváló magyar blues-zenész. A basszusgitáros olyan zenekarokkal játszott, mint a Felkai Jam, a Palermo Boogie Gang, és Ferenczi György egykori zenekara, a Herfli Davidson.

kifra.hu/Császár Márta

"Magyarország egyik legkiválóbb zenésze volt. Olyan belső lüktetéssel és ritmusvilággal rendelkezett, mint senki más. Minden általa játszott hangnak külön élete volt. Nem mellesleg nagyon jó ember volt, aki soha senkinek nem ártott. A zenének és a családjának élt. Nagy veszteség a halála" - nyilatkozta Kepes Róbertről egyik legjobb barátja, Ferenczi György.

Kepes Róbert halálának híre barátait és zenésztársait is megrendítette. A basszusgitár művész temetése 2011. augusztus 12-én, 15 órakor lesz a kókai temetőben. A család, barátai és zenésztársai egy szál fehér virággal vesznek tőle búcsút.Elhunyt Molnár Gál Péter színikritikushttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110727-elhunyt-molnar-gal-peter-szinikritikus.html Elhunyt Tiszai László, a Füles egykori főszerkesztőjehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110720-elhunyt-tiszai-laszlo-a-fules-egykori-foszerkesztoje.html Elhunyt Bicskei Bertalanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110717-elhunyt-a-hazai-futball-legenda-bicskei-bertalan-sulyos-beteg.html Ő élesztette újjá a Gundelt! 86 éves korában elhunyt a gasztronómia királyahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110707-o-elesztette-ujja-a-gundelt-86-eves-koraban-elhunyt-george.html