X-Faktor: Vera kiesett, de megszületett a végzet tinédzsere

X-Faktor tehetségkutató műsor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 8. döntőjén már csak öten mérkőztek meg, a versenyzők egy magyar slágert és egy amerikai idol dalát énekelték el. A sors fintoraként a két legkevesebb szavazatot Kováts Vera és Baricz Gergő kapta, s végül a 16 éves lánynak kellett búcsúznia a tehetségkutatótól.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub



Kováts Vera, az ország tinikedvence lépett fel elsőként. Verának elege van abból, hogy mindenki cukinak nevezi, mert ő belül teljesen más. Egy igazi vadóc lány. Amit Nánási Pál is megerősített: Ördög Nóra párját teljesen elbűvölte a 16 éves lány, és állította, a fotózás némely pillanataiban Vera igazi komoly nőként pózolt. A tinilány Rúzsa Magdi Hip-Hop című dalát énekelte - tényleg nem cukin.
Geszti Péter az előadás után elmondta, a végzet asszonyának nem, de a végzet tinédzserének mindenképpen nevezhető. Keresztes Ildikót is meggyőzte az előadás, szerinte is visszatért Vera energiája. Miki viszont kifogásolta, hogy Vera túl sokat nézte a cipőjét.


Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!




A második produkció Tarány Tamásé volt. A szemüveges fiú a 30 Seconds To Mars: Closer To The Edge című számát énekelte, fergeteges energiával. Feró szerint a fiatal fiú szárnyalt, és a jövő rockzenei egyéniségének nevezte. Jól állt neki ez a dal, kétségtelen. Keresztes Ildikó megjegyezte azért, hogy a refrének voltak igazán meggyőzőek, közben mintha próbált volna. Geszti Péter egyenesen mozgó hangfaltoronynak nevezte.

Muri Enikőről a dal előtti kisfilmben megtudhattuk, hogy főszerepet kapott egy színházi darabban: a Madách Színházban játssza majd az Én, József Attila című darab női főszerepét, a költő szerelmét, Virág Mártát. Enikő Beyoncé Sweet Dreams című számát énekelte, hatalmas piros pillangókkal a háttérben. Malek Miklósnak nagyon bejött a látvány, teljesen elveszett a jó csajok között, az előadás viszont nem ragadta meg. Keresztes Ildikó is úgy gondolta, most kevés volt a macska, és Geszti Péter is bizonytalannak érezte az előadást, ami nem csoda, hiszen Beyoncét nem könnyű utánozni, a mai kor félistennőjének nehéz a nyomába érni. Feró szerint Enikő új arcát mutatta meg most is, elégedett volt.


Baricz Gergőnek Keresztes Ildikó szerint ezer arca van, csak elő kellene belőle bányászni - ami az ő feladata. Gergő Péterfy Bori & Love Band: Hajolj bele a hajamba című számát adta elő őrült előadásban. A számot teljesen újragondolta, ami miatt Geszti a fiatl fiút az X-Faktor Krampuszának nevezte. Miki azt mondta, Gergő egy mágus. Sőt, sámán. Elvarázsolta őt Gergő, szerinte a látvány mindent visz, viszont hangilag ő a leggyengébb a versenyzők között. Ferónak azt tetszett, hogy egy újabb műfajban bizonyított, most "trendi" volt. Ildikó szerint az is lehetséges, hogy Gergőből nemcsak énekes, de színművész is lesz.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!




Kocsis Tibor Nina Simone Feeling Good című számát adta elő. Keresztes Ildikó csak a pimaszságot és a lazaságot hiányolta, Feró szerint az égvilágon semmi baj nincs a fiúval, de nem hiszi el, hogy döbbenetesen jó, ami nem jó. Gesztinek is tetszett a dalválasztás, mert Tibiben van egyfajta elegancia, ami ebben a dalban megmutatkozhatott. Miki szerint Tibor a legsokszínűbb előadó az X-Faktorban.


Kocsis Tibor a második kör kezdőjeként az LGT Nem adom fel című számát választotta a magyar slágerek közül. Ferónak tetszett, Ildikó szerint most csinálta a legnagyobb bulit, Geszti szerint szárnyalt a dalban a hangja.



Feró kis tündérként konferálta fel Kováts Verát, aki Taylor Swift Mine című dalát énekelte. "Cukika", "Nyuszifül" - hízelgett a lánynak Geszti, majd kijelentette: "Te leszel a holnap sztárja", látszik rajta, hogy igazán odavan Veráért. Ildikó úgy találta, hogy Vera megijedt ettől a daltól, amivel Miki nem értett egyet, szerinte ez az a stílus, ami igazán jól áll neki.

Tipp! Mónikából igazi címlaplány lett! Kattints a galériáért!









Baricz Gergő Jace Everett Bad Things című dalát választotta második körben. Geszti úgy gondolja, ez az az arca Gergőnek, amiben nagyon otthon van, ami nagyon jól áll neki, és nagyon kíváncsi arra, hogy mi lesz az első saját száma.



Muri Enikő Tompos Kátya Magányos csónak című dalát választotta a magyar slágerek közül. Miki kiemelte, milyen szép levegővel énekelte. Ildikó először megijedt, de aztán megnyugodott, hogy Enikő óriásit énekelt ebben a dalban. Geszti szerint is szép volt, ezt a dalt érdemes volt elénekelnie.

Tipp! Újrajátszott tragédia! Kattints a galériáért!





A sors fintoraként pont azoknak kellett párbajozniuk, akiket a bulvársajtó számtalanszor szerelmespárként hozott össze: Kováts Vera és Baricz Gergő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől. A párbajt a 16 éves lány kezdte Mylie Cyrus dalával, majd Gergő az Aerosmith Dream On című dalát énekelte.

Vera párbajéneke:

Gergő párbajéneke:


A mentorok 2-2 szavazatot adtak a két fiatalnak - mindegyik mentor hangsúlyozta, hogy sem Vera, sem Gergő nem jeleskedett a párbajban. Ezért a nézők szavazata döntött - Vera kapta a kevesebb SMS-t, neki kellett búcsúzni az X-Faktortól.

Tipp! Csókkal a gyűlölet ellen! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.