Véres arccal mászkált Bruce Willis Budapest utcáján - Exkluzív videó

Bruce Willis film forgatás robbantás Die Hard - Drágább, mint az életed Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis hetek óta a fővárosban dolgozik új filmjén. A LifeNetwork operatőrének sikerült lefilmeznie a sztárt, aki a Madách téren forgatott egy akciójelenetet.

Hatalmas füst, szálló papírdarabok, méterekről alázúduló vascsövek hívták fel a figyelmet a Madách téren arra, hogy valami nagyon furcsa dolog történik. A téren összerezzentek a járókelők, az ott dolgozó munkások, a tűzoltók igyekezték menteni a menthetőt. A Deák térhez közeli helyszínen szerencsére nem baleset vagy terrorcselekmény történt, hanem a Die Hard 5. forgatása zajlott, amelyen a LifeNetwork operatőre is jelen volt. Így sikerült lefilmeznie a statiszták között nyugodtan sétáló, véres arcú Bruce Willist is, aki a forgatás végén - immár tiszta arccal és tiszta ruhában - mosolyogva üdvözölte az őt filmező és fotózó rajongókat.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FqNmQboRhHrWNKnV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.