vetkőzés tehetségkutató magazin énekesnő popsztár The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónika a Mestereket a hangjával varázsolta el, de a nézőket a szépségével is rabul ejtette. Nem csoda, ha az énekest egy férfimagazin is megkereste már, hogy vetkőzzön le.

Veres Mónika, akit évekkel ezelőtt Nikaként ismerhettünk meg, bejutott a Voice következő fordulójába. A fiatal lány ugyan remegő térdekkel állt a Mesterek elé, de hangjával elvarázsolta őket. A 26 éves lány Mező Misit választotta mesterének, akiről egyébként nemrég érdekes kulisszatitkok derültek ki.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs

Nika azonban nemcsak a hangjával hódít, hanem a külsejével is - nemrég például Cindy Crawfordhoz hasonlították a Voice hivatalos közösségi oldalán. Az énekes gyerekelőadóként kezdte a pályát, de a második lemezének megjelenése előtt menedzsert váltott. A második lemez viszont túlérett lett, amivel az akkor 16 éves énekes nem is tudott azonosulni. Azzal pedig pláne nem, hogy megkereste egy férfimagazin, amelyik le akarta vetkőztetni - mesélte el egy alkalommal a Life.hu-nak. Mónika akkor döntötte el, hogy sokkal komolyabban kezd foglalkozni az énekléssel, szinte az összes magyar előadó háttérénekeseként dolgozott már, mielőtt jelentkezett a Voice-ba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.