Kiborítja a rosszindulatú kritika a The Voice versenyzőjét

kritika Pákai Petra kiborult gonosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen energiával lépett a Voice színpadára Pákai Petra, aki annak ellenére, hogy nem modellalkat, mégis maximálisan vállalja önmagát. Szereplésével példát mutathat rengeteg nőtársának, a rosszindulatú kritika azonban őt is nagyon megviseli. A Voice versenyzőjének nincsen párkapcsolata, csak a szüleire és önmagára számíthat, és bár alapvetően pozitív személyiség, a Life.hu-nak elárulta, hogy időnként ő is a padlóra került már élete során.

Pákai Petra vidáman, energiával telve lépett a Voice színpadára és levette a lábáról mind a négy Mestert. Nem véletlen, hogy ilyen pozitív személyiség, hiszen az elmúlt évek során megtanulta szeretni önmagát. "Több ízben jártam külföldön, éltem fél évet Londonban, fél évet Hollandiában és egy hónapig Amerikában is. Külföldön tanultam meg, ha az ember nem modell alkatú, máshol nem is téma, nem fontos. Csak az számít, hogy milyen személyiség, és hogy miként teljesít" - mondta a Life.hu-nak az énekesnő, aki 10 éve dolgozik énekesnőként és az elmúlt időszakban többször került már padlóra.

Fotó: TV2
Fotó: TV2



"Sok olyan helyzetbe kerültem, ahol a kinézetem, a testalkatom miatt elutasítottak, ezért örültem annak, hogy a Voice esetében a Mesterek nem látnak, csak a hangom dönti el, hogy továbbjutok-e. Ezért is indultam el, mert itt a kinézetem nem számított" - vallotta be Petra, aki saját bevallása szerint nagyon érzékeny ember, épp ezért a barátnői próbálják őt megóvni. "A barátnőim az adás után le akartak tiltani az internet használatáról, hogy ne lássam a hozzászólásokat, de én kíváncsi vagyok a kritikákra, a jóra és a rosszra is. Csak a gusztustalan, igazságtalan kritika bánt, ezeken sajnos nem tudok továbblépni."

Petra a fellépésével nem csupán a molett nőknek, de a zenészeknek is segítséget szeretne nyújtani. "Sokszor kerültem énekesként megalázó helyzetekbe, mert azt tapasztaltam, hogy semmibe veszik a zenészeket. Sokszor a takarítónő is többet keres, mint a színpadon muzsikáló zenekar tagjai, holott ez is egy szakma, méghozzá nagyon komoly. Szeretném, ha ezt minél többen megértenék és talán a műsor és az ismertség hatására ezután nem kéne elbujdokolnom apró bárokba, hogy ingyen énekeljek, hanem végre megbecsüljenek" - mondta el az énekesnő, akinek az élet számos területén kell helytállnia és sokszor csak önmagára számíthat. "Nincsen párom, ezért önállónak kell lennem. Magamat tartom el és úgy küzdök, mint egy pasi. De mellettem állnak a szüleim, akik csodálatosak és rengeteg erőt adnak az élet minden helyzetében."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.