Leonardo DiCaprio visszavonul

film színész visszavonulás főszerep Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio még mindig ünnepelt sztár Hollywoodban, de bevallotta, hogy nem bírja már az iramot, ezért szünetelteti színészi karrierjét.

A 38 éves sztár három főszerepet is elvállalt az elmúlt két évben - többek között a hazai mozikban jelenleg is futó Django elszabadul című filmet, ami teljesen leszívta az energiáit, ezért azt tervezi, hogy visszavonul és szabadidejét másik nagy szenvedélyének, a környezetvédelemnek szenteli.

AFP
AFP

"Szeretném, ha fejlődne egy kicsit a világ, ezért körberepülöm a Földet, hogy jót tegyek a környezetért. A házamban például napelemek szolgáltatják az energiát és elektromos autót vezetek" - nyilatkozta Leo.

A sármos színész olyannyira be volt táblázva mostanában, hogy másfél éve nem élvezhette barátai társaságát és otthona melegét: "Már arra sem emlékszem, mikor voltam utoljára otthon, alig várom, hogy hazatérhessek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.