A héten leginkább Vilmos herceg és egy szexi sztárcsemete tartott lázban bennünket. Hogy miért is, az a Life.hu bulvárkoktéljából kiderül.

Vilmos herceg leköszön

A herceg hamarosan apa lesz, éppen ezért egy váratlan döntést hozott a napokban: elhagyja a királyi légierő kutató-mentő csapatát. A herceg ezentúl születendő gyermekére szeretne koncentrálni. Erről bővebben itt olvashatsz.

Forrás: AFP

Új néven folytatja a Republic

Cipő halál óta azt találgatják, vajon mi lesz a zenekar sorsa. Nemrég azonban a csapat basszusgitárosa, Boros Csaba megszólalt. Ahogy azt a Life.hu is megírta, a zenész elmondta, mi lesz a zenekar új neve, és várhatóan ki lesz a csapat énekese. Cipő halála után nem sokkal pedig egy újabb magyar zenész távozott az élők sorából: nemrég elhunyt Illés Károly, az Illés zenekar alapítója.

Cuki sztárgyerkőcök

Schobert Norbi kislánya, Lara is elindult a TV2 gyermek tehetséggondozójában - tudta meg a héten a Life.hu. Bár a tündéri kislány nem jutott be a műsorba, Norbi nagyon büszke gyermeke teljesítményére. Sarka Kata kisfia egyelőre nem tör hasonló babérokra, de attól még szerintünk nagyon édes gyerek. Kata, aki mostanában még kórházban is volt, a héten már nagy erőkkel készült a húsvétra: egy tündéri fotón meg is mutatta a közösségi oldalán, hogy ő és Dávid fia már nagyban takarítanak.

Forrás: Instagram/katasarka

Szexi szépségek, ha pózolnak

Mihalik Enikő igen szexi fotókon pózol egy magazinban. A sikeres magyar modellről jó néhány félmeztelen fotó is készült, melyek nagyon igényesre sikeredtek. Ha kíváncsi vagy rájuk, ide kattintva megnézheted őket. A Szombat Esti Lázban Szilveszter gazda párja is kitett magáért: Molnár Andrea észvesztően festett türkiz ruhájában. Hogy mitől volt annyira vonzó a táncosnő kreációja, azt ide kattintva megtudhatod. Ireland Baldwin sem tétlenkedett a héten: Alec Baldwin és Kim Basinger 17 éves lánykája egy bikinis fotón mutatta meg, hogy igenis van helye a modellvilágban. Ezzel mi is egyetértünk!

Forrás: Tumblr.com/IrelandBaldwin

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjétÚjra szerelmes a Megasztár énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130331-bencsik-tamarara-a-megasztar-enekesnojere-vegre-ratalat-a-szerelem-es.html Furcsa segédeszközre van szüksége Szilveszter gazdánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130329-szilveszter-gazdat-papirbol-kivagott-talpak-segitsegevel-tanitja-molnar-andrea-tancolni.html A Nagy Duett emlékezetes dalaihttp://www.life.hu/legykepben/20130328-a-nagy-duett-legemlekezetesebb-3-produkcioja.html Extrém jelmezben lép fel Szabó Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130330-szabo-gyozo-magyar-szinesz-arpa-attila-magyar-szinesz-mezeben-lep.html Nyúljelmezben főzött a szexi nyuszilányhttp://www.life.hu/legykepben/20130329-hargitai-bea-a-hal-a-tortanban-nyuszi-jelmezben-szolgalta-ki.html Egyre inkább Ben Affleckra hasonlít a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130327-varga-viktor-enekes-kulseje-megvaltozott-egyre-inkabb-ben-affleckra-hasonlit.html