Sarka Kata TV2 rosszullét Frizbi kórház Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokzatos módon tegnap rosszul lett Sarka Kata, akit aggódó férje kísért el a kórházba.

A kétgyermekes családanya délelőtt még arról panaszkodott a legnagyobb közösségi oldalon, hogy a leesett hó miatt a dugóban vesztegel, de dél körül ennél sokkal nagyobb problémája akadt. Titokzatos oknál fogva rosszul lett és a Honvéd Kórházba került.

Fotó: Schmidt BarbaraLife.hu
Fotó: Schmidt BarbaraLife.hu

Két órán át vizsgálták, és ekkor az aggodalomtól sápadt férjével, Hajdú Péterrel távoztak az intézményből egy további vizsgálatra. "Kata rosszul lett délelőtt, de túl vagyunk már több vizsgálaton, és minden rendben lesz" - mondta a Blikknek szűkszavúan Hajdú Péter.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a bajt, és azt sem, hogy köze van-e esetleg néhány héttel ezelőtti vádlisérüléséhez, ami miatt véralvadás-gátló injekciókat kapott.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Édesapja emlékét őrzi Deutsch születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-deutsch-tamas-magyar-politikus-otodik-gyermeke-a-nagypapa-emleket-orzi.htmlEsküvőre készül Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130326-iszak-eszter-a-viva-tv-musorvezetoje-es-dobrady-akos-a.htmlMindenki utálja James Franco színészthttp://www.life.hu/legykepben/20130326-james-franco-szineszt-utaljak-a-szomszedai-mert-szemetel-es-zajos.htmlA zsűri szerint összejött Tóth Gabi és táncospárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-toth-gabi-enekesno-es-marko-robi-a-szombat-esti-laz.htmlTitokban még egyszer elbúcsúztak Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130326-bodi-laszlo-cipotol-titokban-meg-egyszer-elbucsuzott-csaladja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.