Egyre inkább Ben Affleckra hasonlít a magyar énekes

megjelenés haj Varga Viktor szakáll külső énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktorra alig lehet ráismerni, megnőtt a haja és hatalmas szakállt növesztett. A Life.hu újságírója egy filmbemutatón találkozott az énekessel, akit új külsejéről faggatott.

Viktor mindig szeret feltűnést kelteni a megjelenésével. A burok című film díszbemutatóján alig lehetett ráismerni, mintha maga Ben Affleck lépett volna be a moziba.

Forrás: Pro Video Film, AFP
Forrás: Pro Video Film, AFP

Viktor barátnőjével a filmbemutatón és Ben Affleck

"Apukám hívta fel a figyelmem arra, hogy olyan hosszú legyen a hajam, amilyenre még megnő, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom a loboncos frizurát. Apu már kopaszodik és valószínűleg rám is ez a sors vár, ezért most még van lehetőségem, hogy növesszem a hajam és a szakállam, ameddig csak kedvem tartja. Azt nem bánom, ha így Ben Affleckra hasonlítok, mert szerintem ő egy jóképű, sármos fickó. A barátnőmnek Cinthyának nagyon tetszik az új külsőm, sőt ő inspirált arra, hogy nyugodtan változtassak" - mesélte mosolyogva Viktor.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.